Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 31 martie 2012

ro

01 Apr, 2012 15:20 2440 Marime text

cruce.jpgRespect şi tristeţe pentru un om special, colegul nostru Sorin Petcu. Teatrul Naţional de Opera şi Balet Oleg Danovski.

Cu regrete în suflet anunţăm trecerea în eternitate a iubitei noastre Maria Protopopescu. O vom păstra veşnic în inimile noastre. Copiii şi nepoţii. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Nepoţii, familia Hagivreta Costel şi Luiza, familia Maliu Stelian şi Adriana regretă trecerea în nefiinţă a celui ce a fost bunicul lor, Mişa Gheorghe. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cu inimile pline de durere, familia Pascale Niculae şi Maria anunţă trecerea în nefiinţă a celui care a fost socru şi tată, Mişa Gheorghe. Vei rămâne veşnic în amintirea noastră! Dumnezeu să-l ierte!

În aceste momente de tristeţe, transmit un gând de alinare şi mângâiere cumnatei mele Marieta, nepoţilor Nicoleta, Gabi, Tina şi Gică pentru marea durere pricinuită de pierderea celui ce a fost Constantin Diaconu, soţ şi tată exemplar, un om harnic, frumos, dar foarte modest. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică, Titele! Cumnata Mariana Diaconu.

Familia Mişa Mihai şi Cherana anunţă trecerea în nefiinţă a celui care a fost tată şi socru, Mişa Gheorghe.

Un suflet minunat s-a înălţat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu lăsând în urmă singurătate şi tristeţe. Cu imensă durere în suflet, ne despărţim de cel care a fost Constantin Diaconu, un om de o frumuseţe sufletească rar întâlnită. Suntem alături de soţia Marieta, de Tina-noră, de Gică-ginere şi de nepoate. Nu te vom uita niciodată, unchiule Titi! Cerasela şi Traian Ionescu.

Greu le este copiilor să trăiască momentele în care un om drag lor trece în lumea celor drepţi. Scumpele noastre verişoare, Narcisa, Rebeca şi Alexandra, nu fiţi triste! Bunicul vostru, Titi Diaconu, s-a înălţat la cer, este înger acum şi o să vă vegheze de acolo tot timpul, de azi înainte. Dumnezeu să îl aibă în pază! Robert, Armand, Letiţia şi Sara.

Suntem cu tot sufletul alături de mătuşa noastră Marieta şi de verişorii Nicoleta şi Gabi, acum când îl conduc pe ultimul drum pe cel care a fost soţ şi tată de excepţie, Constantin Diaconu. O rugăciune, o floare, o lumânare şi lacrimi de durere pe tristul mormânt, unchiule drag! Cristi şi Diana Diaconu.

Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi. Te-am iubit mult, dar te-am pierdut acum. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte, scumpul nostru soţ, tată şi bunic, Constantin Diaconu! Soţia Marieta, copiii Gabriel şi Nicoleta, nora, ginerele şi nepoatele.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii