Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 20 ianuarie 2012

ro

20 Jan, 2012 14:42 1958 Marime text

cruce.jpgFamilia anunţă cu mare durere dispariţia neaşteptată a celui ce a fost inginer Vasile Dobre, şef al Şantierului 1 din cadrul SCCFDP Constanţa. Corpul neînsufleţit este depus la Casa Albastră. Înmormântarea va avea loc mâine, ora 13.30, la Cimitirul Central. Nu îl vom uita niciodată!

Pârvu Eugenia este alături de Ziadin Emel în greaua pierdere suferită prin dispariţia fulgerătoare a soţului Orhan Ziadin. Dumnezeu să-l ierte!

Colectivul Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa regretă decesul neaşteptat al lui Orhan Ziadin şi este alături de colega şi prietena Emel Ziadin în pierderea suferită. Sincere condoleanţe!

Cu durere în suflet, soţul şi întreaga familie anunţă încetarea din viaţă a celei care a fost Elisabeta Popescu (Vetuţa). Slujba de înmormântare va avea loc la Parohia Sfinţii Îngeri (Capela Militară), la ora 13.00, iar înmormântarea la Cimitirul Central. Dumnezeu s-o ierte!

Colegii de serviciu ai Baroului Constanţa sunt alături de colega Neagu Vasilica şi deplâng trecerea în nefiinţă a tatălui ei, din comuna Dunărea. Transmitem condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească!

Colegii din cadrul Agenţiei de Publicitate a cotidianului Telegraf sunt alături de colegul Marius Bratu în aceste triste momente pricinuite de decesul mamei sale. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-i ocrotească somnul veşnic!

Cu durere în suflet, familia Kecian şi Diradurian anunţă decesul celei care a fost Margareta Kecian. Înmormântare va avea loc astăzi, la ora 12.00, la Cimitirul Central Constanţa. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Foştii colegi ai celui ce a fost inginer Dobre Vasile, şef şantier în cadrul SC CFDP SA Constanţa, îşi exprimă regretul la trecerea în nefiinţă a acestuia şi sunt alături de familia îndoliată. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii