Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Succesul Galei de Box de la Galați a încântat toți iubitorii sportului din România, însă unora le-a lăsat un gust amar!

ro

24 Aug, 2013 16:14 1926 Marime text
Anunţată cu surle şi trâmbiţe de organizatori şi nu numai, mult aşteptatul eveniment din 23 august nu s-a mai desfășurat pe litoral. Deşi, iniţial, autorităţile constănțene și patronatele din turism au spus da pentru organizarea galei, ulterior s-au găsit motive puerile pentru mutarea meciului de box la Galați, aproape de locul nașterii campionului din Pechea! Responsabilii s-au scuzat invocând capacitatea mică a Pavilionului Expozițional ori Sălii Sporturilor din Constanța sau faptul că locurile de cazare în Mamaia sunt ocupate sută la sută la sfârșitul lunii august.
„Speram ca 2014 să aducă la Constanța  această Gală de box. De altfel acesta este și legământul pe care l-am făcut. Regret că nu am putut să vedem spectacolul pugilistic, dar sper ca, pe viitor, să avem resursele și timpulnecesare pentru organizarea unui astfel de eveniment.”a declaratCorina Martin, președinte Asociația Litoral-Delta Dunării.
Totuși, există și o veste bună. Partenerii din turism de pe litoral au smuls promisiunea organizatorilor Galei de Box că evenimentul se va desfășura la Constanța, începând cu ediția 2014 ...
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii