Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Viața politică după USL

ro

26 Feb, 2014 18:34 2201 Marime text
După trei ani de coaliție, Uniunea Social Liberală a încetat să mai existe. Anunțul a fost făcut ieri, iar în cursul dimineţii de astăzi miniștrii și secretarii de stat ce fac parte din Partidul Național Liberal şi-au înaintat demisiile. Ce se va întâmpla însă cu funcțiile liberalilor la nivel local?
Ruperea Uniunii Social Liberale nu a fost iminentă, ci s-a produs cu ceva timp înainte.

Decizia a fost cunoscută de ambele părți, însă a fost așteptat doar momentul oportun în care să fie comunicată.
“A fost un fapt pe care noi îl așteptam, știam că se va întâmpla. Semnele au fost prezente cu ceva timp în urmă. Știam de la colegii noștrii de alianță care ne-au tot transmis că ar urma un asemenea eveniment, că ei sunt pregătiți să-și facă o altă majoritate. Ne-au transmis părerile lor de rău și faptul că nu au cum să influențeze hotărârile luate la nivel de conducere.” a declarat Gheorghe Dragomir, președinte PNL Constanța.
Odată cu ruperea USL-ului vor urma și demisii la nivel local? Puțin probabil, este de părere fostul prefect al Constanței și asta pentru că sunt vizați doar miniștrii și secretarii de stat.

“Domnul președinte Antonescu s-a referit doar la miniștrii și la secretarii de stat. Nu e nicio problemă la nivel local. Nu vom începe să ne urmărim cu PSD-ul sau să ne luăm la bătaie. Avem o relație relative bună.” a afirmat Eugen Bola, directorul ITCM Constanța.
Confirmarea vine și din partea președintelui PNL Constanța. Nu vor fi schimbări majore la nivel local.
“Măsura Delegației Permanente a fost clară - doar cei cu funcții politice își dau demisia. Adică cele de ministru și subsecretar de stat.” a mai precizat Gheorghe Dragomir, președinte PNL Constanța.
Uniunea Social Liberală a rezistat timp de trei ani și 20 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii