Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Tineretul social-democrat constănţean s-a reunit în această seară pentru a-și alege liderul

ro

16 Oct, 2013 22:23 2638 Marime text
Alegerile la care au participat numeroşi reprezentanţi de seamă ai partidului atât la nivel local, cât şi la cel central, s-au desfăşurat la Biblioteca Judeţeană din municipiul Constanţa. Chiar dacă a depăşit pragul de vârstă, deputatul Radu Babuş a fost desemnat preşedinte de onoare la iniţiativa lui Decebal Făgădău, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Constanţa.
 
“Radu Babuş îşi încheie un mandat extraordinar. Vă propun vouă, nu ştiu dacă este statutar, dar cred că putem face o delogare, ca Radu Babuş să rămână preşedinte de onoare. Ştiu că sună cam ca la Nea Nelu, dar acceptă.” a declarat Decebal Făgădău, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Constanţa.
 
Până miercuri, conducerea Organizaţiei Judeţene de Tineret a Partidului Social Democrat a fost asigurată de parlamentarul Radu Babuş. Pentru că acesta a depăşit pragul de vârstă, s-a impus alegerea unui nou preşedinte.
 
„Eu cred că, Costin, o are grea. O are grea, pentru că în urma votului dumneavoastră rămân preşedinte de onoare şi nu neapărat titulatura, dar este o onoare pentru mine şi în acelaşi timp mă responsabilizează şi mai mult să stau lângă el şi lângă voi.” a afirmat Radu Babuş, preşedintele de onoare al TSD Constanţa.
 
De asemenea, Decebal Făgădău i-a îndemnat pe tinerii social democraţi să-şi propună să ocupe funcţii la nivel naţional, în contextul în care în acest weekend, la Bucureşti, are loc Congresul Naţional al TSD.
 
Funcţia de lider la judeţ al tineretului PSD din Constanţa îi revine consilierului local Costin Răsăuţeanu, care pana acum, a deţinut funcţia de preşedinte a Organizaţiei Municipale de Tineret a TSD Constanţa.
 
“Crearea unei structuri funcţionale care să asigure eficientizarea întregului demers politic al PSD. Pregătirea, perfecţionarea şi susţinerea tinerilor în vederea promovării acestora în structurile de conducere ale partidului.” a spus Costin Răsăuţeanu, preşedintele TSD Constanţa.
 
Acestea sunt doar câteva din punctele din cadrul platformei program a TSD Constanţa pentru perioada 2013-2015. La Constanţa a fost prezent printre alţii şi Mihai Sturzu, preşedintele Tinerilor Social Democraţi la nivel naţional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii