Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Leonard Drăgan, noul președinte al TSD Constanța

ro

17 Mar, 2018 16:58 4641 Marime text

 
Organizația Municipală a Tineretului Social Democrat Constanța și-a ales astăzi conducerea în cadrul unei conferințe organizată la Casa de Cultură a Sindicatelor.

În prezența președintelui PSD Municipiul Constanța, Decebal Făgădău, tinerii l-au ales pe Leonard Drăgan ca lider al TSD Constanța pentru următorii 2 ani. Acesta, împreună cu o echipă formată din 35 de membri ai Comitetului Executiv, au prezentat Platforma Program pentru perioada 2018-2020.

“Tinerii intră în politică pentru că simt nevoia unei schimbări, pentru că vor să se înconjoare de oameni cu aceleași idealuri, aspirații și dorință de a reprezenta un model în societate. Vor să facă parte dintr-o comunitate care să le ofere posibilitatea de a se dezvolta personal și profesional și, în același timp, să provoace la dezvoltare lumea din jurul lor”, a declarat Leonard Drăgan.


Noul președine al TSD Municipiul Constanța este absolvent al Facultății de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității Ovidius Constanța și al unui Master în Politică Mondială și Europeană, fiind membru al Partidului Social Democrat din anul 2008.

În cadrul conferinței a fost prezentat și site-ul organizației, www.tsdconstanta.ro, platformă pe care se regăsesc toate proiectele și programele desfășurate de tinerii social-democrați.

La eveniment au luat parte, printre alții, și Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Anteprenoriat, Costin Răsăuțeanu și Dumitru Babu, viceprimarii Municipiului Constanța,  Marioara Cojoc, președintele Organizației de Femei a PSD Municipiul Constanța, parlamentarii Mircea Dobre, George Vișan, Radu Babuș, Cristina Dumitrache și Ștefan Mihu, Mihalache Mușat, președintele OPSD Municipiul Constanța, dar și Nicu Roșu, președintele Organizației Județene a TSD Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii