Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regizorul Erwin Șimșensohn, față în față cu evaluatorii managementului Teatrului de Stat Constanța. Ce notă a primit?

ro

26 Apr, 2021 00:00 3000 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a făcut public rezultatul evaluării anuale pentru Erwin Șimșensohn, director al Teatrului de Stat din Constanța, pentru anul 2020
  • În prima etapă – analiza raportului anual de activitate – nota obținută a fost 8.93 iar în a doua etapă – susținerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu – nota obținută a fost 8.7.
  • Nota finală obținută de Erwin Șimșensohn este 8,82
  • La evaluarea precedentă, managerul TSC obținuse nota finală 9,92Consiliul Județean Constanța a făcut public rezultatul evaluării anuale pentru Erwin Șimșensohn, director al Teatrului de Stat din Constanța, pentru anul 2020.
Potrivit normelor legale în vigoare, Consiliul Județean Constanța a organizat evaluarea anuală a managementului la Muzeul de Artă Constanța. Conform art.40 din OUG nr.189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, evaluarea managementului s-a organizat în două etape: analiza raportului final de activitate și susținerea raportului de activitate în cadrul unui interviu. Comisia de evaluare a managementului pe anul 2020 de la Teatrul de Stat Constanța a punctat activitatea managerului astfel: în prima etapă – analiza raportului anual de activitate – nota obținută a fost 8.93 iar în a doua etapă – susținerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu – nota obținută a fost 8.7.
Nota finală obținută de Erwin Șimșensohn este 8,82.
Potrivit regulamentului, evaluarea managementului de către Consiliul Județean Constanța, pentru Teatrul de Stat Constanța, s-a realizat în conformitate cu dispozițiile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, aprobată prin Legea nr. 269/2009.

În secțiunea documente, puteți parcurge și raportul de activitate pentru anul 2020 al managerului TSC.
Vă reamintim, la evaluarea precedentă, pentru 2019, managerul TSC Erwin Șimșensohn a obținut nota finală 9,92.


Citește și:

Ce calificativ a primit la evaluarea anuală regizorul Erwin Șimșensohn, managerul Teatrului de Stat Constanța (documente)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii