Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zona Pasajului subteran de la Gara Constanţa, înfrumusețată cu flori și arbuști ornamentali

ro

22 Apr, 2018 09:43 2945 Marime text
Campania de conștientizare “Constanța Verde”, inițiată de Organizația Municipală a Tineretului Social Democrat Constanța, prinde rădăcini, nu doar în mediul online. Tinerii social democrați, împreună cu reprezentantele Organizației Municipale a Femeilor Social-Democrate Constanța, au plantat sâmbătă, 21 aprilie a.c., peste 200 de trandafiri și tuia ce vor înfrumuseța de acum zona din incinta Pasajului subteran de la Gară.
Terenul a fost ales la îndemnul reprezentanților Direcției Gospodărire Comunală, Serviciul Administrare Spații Verzi, în funcție de nevoile și atractivitatea zonei, Pasajul subteran de la Gară fiind intens circulat de constănțeni și simțindu-se nevoia înfrumusețării sale. Cele două organizații social democrate au achiziționat plantele ornamentale, au săpat gropile și au plantat cu grijă firele de trandafir și arbuștii de tuia. Iar pentru ca plantele ornamentale să prindă rădăcini și să ajungă să înfrumusețeze zona, tinerii social democrați vor avea grijă ca munca lor să nu fie în zadar și vor îngriji și ecologiza locul pe viitor.
 Campania de conștientizare “Constanța Verde” a început în mediul online cu mesaje motivaționale și informații utile ce îşi propun să contribuie la schimbarea comportamentului pe care semenii noştri îl manifestă faţă de natură, un comportament de multe ori distructiv, și să răspundă nevoilor reale ale societății românești și ale comunității locale constănțene, în mod special.
În acelaşi timp, constănţenii sunt chemaţi să se alăture programului Curăţăm Constanţa noastră, proiect iniţiat de municipalitatea de la malul mării. Campania de conştientizare “Constanţa Verde”, iniţiată de TSD Municipiul Constanța, se va derula până la finalul anului 2018.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii