Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Telenovelă cu primari şi poliţişti

ro

04 Dec, 2013 14:20 1776 Marime text
Poveste cu iz de telenovelă şi personaje...celebre, în localitatea constanţeană Ghindăreşti. Primarul localităţii a ajuns la spital cu un arcada și nasul sparte, după o întâlnire de gradul trei cu poliţistul din sat. Este al doilea episod în care omul legii îl bate pe primar şi, de fiecare dată, agresiunea s-a petrecut fără martori. Cu toate acestea, gura lumii spune că motivul bătăii încasate de primar este acela că soția polițistului ar fi avut o aventură cu edilul. Adrian Vartolomei este la primul mandat de primar. Este însurat şi a înfiat doi copii. Chiar dacă el se declară familist convins, edilul este acuzat de poliţistul din sat că i-ar fi dezbinat familia. Asta după ce ar fi călcat strâmb cu soţia acestuia. De la câteva vorbe de ocară până la primul pumn nu a mai fost decât un pas. Poliţistul a ales însă un moment în care afară era întuneric şi nimeni nu era prin preajma.
 
“În jurul orai 17.40, m-a rugat soția să mă duc până la magazine să cumpăr niște pâine. Pe drumul spre magazin am trecut pe lângă Ivan Marius care este vecin cu mine. Acesta, fiind întuneric nu l-am văzut că a ieșit după mașina proprietate personală [...] noi având un conflict mai vechi, am zis că vrea să se împace cu mine. Fără niciun motiv, nu mi-a zis nimic, m-a lovit”, a declarat Adrian Vartolomei, primarul din Ghindărești.
 
Primarul spune că a scăpat cu viaţă doar pentru că un alt consătean s-a apropiat cu maşina şi apariţia acestuia l-a determinat pe agresor să fugă. Oamenii din sat se feresc să vorbească deschis despre problemele dintre poliţist şi primar, dar recunosc că la mijloc ar putea fi o posibilă idilă a primarului cu nevasta poliţistului, şi ea angajată la Primărie.
 
“Da, am făcut stânga aici pe străduță, și și în momentul Acela domnul primar era căzut jos, el îl lovea [...] în timpul ăla, când a simțit mașina a întos capul, a văzut farurile și a fugut în curte”, a spus vecinul primarului.
 
Plin de sânge în urma altercaţiei, primarul a sunat la 112 şi a anunţat cine l-a bătut, iar apoi a mers la spitalul Hârşova. Poliţistul neagă acum faptele, dar asta nu i-a determinat pe superiorii săi să deschidă un dosar penal.
 
“În seara zilei de 3 decembrie 2013, primarul comunei Ghindărești a reclamat faptul că agentul principal Ivan Marius, politest în cadrul Secției 7 Poliție Rurală, locuitor în localitatea Ghindărești, l-ar fi agresat fizic. S-a înregistrat un dosar penal, se fac cercetări, în funcție de cercetări se vor propune măsură legale”, a declarat Cms. șef Vasile Zelca, Șef Poliția Rurală.
 
Conducerea IPJ Constanţa sustine că poliţistul va fi menţinut în funcţie până la definitivarea anchetei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii