Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Șase familii nevoiașe din Năvodari vor avea o masă îmbelșugată de Crăciun

ro

20 Dec, 2013 18:38 4136 Marime text
Ceea ce visau sau vedeau doar la televizor a devenit realitate pentru membrii celor 6 familii din campania “Litoral TV Dăruiește!” La gala umanitară organizată de Litoral TV, aceștia au primit pachete cu alimente și haine, bani dar și promisiuni. Promisiuni care încep să se concretizeze.

Pentru a avea parte de o masă îmbelșugată, ferma Top Vision din Năvodari a oferit fiecărei familii câte un porc și 5 cofraje cu ouă.
„Văd că aveți probleme și sunteți năpăstuiți. Prin această misiune inițiată de Litoral Tv în Năvodari, sper să vadă și alte persoane și să contribuie și ele cu ce pot. Sper să se bucure copilașii și pe dumneavoastră să vă ajute, să fie mai ușor.„ a declarat Valerica Marian, șeful fermei Top Vision.

Bucuria părinților, dar mai ales a copiilor, nu putea fi descrisă în cuvinte, mai ales pentru că nu au mai avut ocazia să asiste la tradiționalul Ignat.
„E bine acum. Ne bucurăm mult că avem ce mânca. Nu ne-am permis să cumpărăm un porc, iar de crescut nu avem unde, pentru că ni-l fură.” a povestit Florentina Băjenaru. 
Bucuria a fost la fel de mare și la celelalte familii.
„Este greu, ca familie, să-l cumpărați și să-l creșteți, așa că ne-am gândit noi să vi-l oferim.” a mai precizat Valerica Marian, șeful fermei Top Vision.

„Să vă dea Dumnezeu sănătate.” a spus Florentina Fantaze.
Fericirea celor mici, la vederea porcului, a fost de nedescris.
Drept răsplată, una din fetele mici a spus o poezie specifică sărbătorilor de iarnă.
Toate cele 6 familii au primit câte un porc și câte 5 cofraje cu ouă din partea Top Vision.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii