Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la mediu pentru ferma de porci de la Negru Vodă

ro

04 Mar, 2023 16:15 1802 Marime text
sursa foto Pexels.com

 
 
  • Proiectul Acordului de Mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a Acordului de Mediu pentru proiectul dezvoltat de către Dobrogea Piglets SRL, cu sediul în Mangalia.
 
Astfel, este vorba de proiectul „Înființare fermă de reproducere suine și creștere tineret porcin”, amplasat în orașul Negru Vodă, str. DC14 fost sat Grăniceru, lot 1, județul Constanța.
 
Proiectul Acordului de Mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, județul Constanța, în zilele de luni - vineri, între orele 9 - 16, cât şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, județul Constanța.
 

Dobrogea Piglets are sediul în Mangalia, județul Constanța, fiind fondată în anul 2022, în vară. Asociați în firmă sunt: Comsuin Ulmeni  SA - 50%, Venneker Livestock SRL - 40%, Ionela Mihaela Roibu - 5% și Albatros SRL - 5%. Administratori sunt Tene Titel Mihăiță, Surdu Tudorel, Venneker Albert Josef.
 
Comsuin Ulmeni SA este înființată în anul 2004, având sediul social în Ulmeni, județul Călărași. Asociați sunt Tene Florin și Surdu Tudorel, cu câte 50% fiecare. În anul 2021, firma a raportat 45 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 42 milioane lei, cu un profit de doar 15.574 lei. Totodată, societatea a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 29.459,50 lei.
 
Venneker Livestock SRL a raportat, în anul 2021, un număr de 5 salariați, la o cifră de afaceri de peste 6,9 milioane lei, cu un profit de 250.905 lei. Este fondată în anul 2019 și are sediul în Limanu, județul Constanța. Asociați sunt Venneker Nils, cetățean german, cu 55%, și Venneker Holding GMBH, firmă din Germania, cu 45%. Administrator este Albert Josef Venneker.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Se va înființa o nouă fermă de porci, la Negru Vodă. Când are loc dezbaterea publică
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii