Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Proiectul Primăriei Năvodari avansează

ro

07 Oct, 2014 19:22 1846 Marime text
 
Lărgirea drumului dintre Constanța și Năvodari se apropie de final cu paşi repezi. Autoritățile locale sunt încrezătoare că la începutul anului viitor lucrările vor fi încheiate. Următoarea etapă constă în turnarea asfaltului. Lucrările de lărgire a drumului ce leagă Năvodari de Constanța continuă, iar proiectul avansează de la o lună la alta.

„Lucrările pentru bulevardul Năvodari – Mamaia au continuat în ritm susținut în ultima lună. În acest moment, suntem la lucrările privind turnarea tramei stradale. Urmează să fie amenajate trotuarele și pistele pentru bicicliști, concomitent cu relocarea rețelei electrice”, ne-a declarat Adrian Constantin, șef Serviciu de Management Programe Primăria Năvodari. Dacă timpul o va permite, asfaltarea drumului dintre Năvodari și Constanța va fi făcută la sfârșitul acestui an sau cel mai târziu la începutul anului 2015.

„Au fost executate lucrările privitoare la rețelele de apă și canalizare care erau riverane drumului. Urmează ca acum să executăm rapid relocarea rețelei electrice, fapt care ne-ar asigura un front mare de lucru pentru demararea asfaltării”, ne-a mai spus Adrian Constantin, șef Serviciu de Management Programe Primăria Năvodari.Și în luna iulie, la fel ca în octombrie, motoarele utilajelor au fost turate la maximum pentru ca proiectul să fie dus la bun sfârșit în cele mai bune condiții. Luna mai a anului viitor este termenul limită pus de reprezentanții primăriei Năvodari, însă autoritățile locale sunt încrezătoare că proiectul de lărgire a drumului poate fi terminat într-un timp mult mai scurt.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii