Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Derby de Dobrogea

ro

17 Oct, 2014 16:42 1868 Marime text
În etapa a 9-a, din liga secundă la fotbal, la Năvodari se va disputa derbiul Dobrogei, sâmbătă de la ora 11:00.
Săgeata și Farul Constanța vin după o serie de rezultate nefavorabile și ambele formații  caută gura de oxigen care să le readucă pe o traiectorie ascendentă. Va fi un meci aspru, în care orgoliul va avea și el o contribuție  majoră.
Postura de gazdă, obligă formația năvodăreană să abordeze meciul la victorie. Tehnicianul gazdelor știe că echipa sa nu va avea o misiune ușoară, dar crede în elevii săi.
“Noi nu trebuie să cedăm niciun centimetru de teren, orice s-ar întâmpla. Pentru că avem un campionat lung și echipa asta a demonstrat că poate să joace și bine și să marcheze și multe goluri. Chiar dacă avem absenți, trebuie să avem încredere foarte mare în jucători, chiar dacă trec printr-o perioadă bună sau mai puțin bună, iar ei trebuie să știe că din partea noastră au tot sprijinul. Sper ca mâine să câștigăm cele trei puncte și acest lucru să ne ajute să zâmbim din nou”, ne-a declarat Cătălin Anghel, antrenor Săgeata Năvodari.
Nici Săgeata, dar nici Farul nu au reușit etapa trecută să înscrie, dar Cristi Ganea, unul dintre oamenii de gol ai gazdelor e optimist.
“Îmi doresc să luăm cele trei puncte și să ne ridicăm moralul. Cele trei puncte sunt foarte importante pentru noi și dorim să înscriem cât mai multe goluri”, ne-a spus Cristi Ganea, jucător Săgeata.
Farul se prezintă la acest meci cu unele probleme de lot: Miulescu, suspendat și Ivănică accidentat. Incerți sunt și Ochea și Plămadă.  Nici la gazde nu va juca Guerra, accidentat de mai multă vreme.Intrarea va fi liberă și este de așteptat ca tribunele arenei năvodărene să fie ceva mai populate. Meciul promite un spectacol care merită să fie urmărit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii