Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Au început înscrierile la pregătitoare

ro

24 Feb, 2014 17:27 1803 Marime text
S-a dat startul primei etape de înscrieri în clasa 0, iar părinții au început să vină încă de dimineață. Părinții au la dispoziție două opțiuni pentru a-și înscrie copiii, fie online, fie la unitatea de învățământ la care se solicită înscrierea. Inscrierea în clasa pregătitoare se va face la fel ca anul trecut, în doua etape. În prima etapă de înscrieri, programată între 24 februarie şi 14 martie, părinţii pot opta pentru şcoala de circumscripţie, dar şi pentru o altă unitate de învăţământ. Încă de dimineață, părinții au venit pentru a-și înscrie copiii. Părinții au avut în vedere cel mai mult vecinătatea unității de învățământ, dar și prestigiul școlii.
 
Părinții au fost curioși să afle mai multe detalii despre cadrele didactice, însă și-au dorit și ca micuții să facă parte din cele mai bune clase. S-a putut?
 
“Se interesează de doamnele învățătoare, bineînțeles că le explicăm că toate sunt tinere și cu forță de muncă și își doresc să fie în clase foarte bune”, a declarat Daniela Badea, directorul Școlii Gimnaziale “Mihai Viteazu” Constanța.
 
Potrivit reprezentanților ISJ, părinții nu ar trebui să-și facă griji că nu vor mai prinde locuri pentru copiii lor. După prima etapă de înscrieri în clasa 0 urmează perioada de procesare a cererilor tip de înscriere ce se va desfășura în perioada 17 – 22 martie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii