Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii din Grădina vor primi, săptămâna viitoare, uniforme noi. Primarul Gabriela Iacobici, despre frumoasa iniţiativă

ro

24 Feb, 2018 00:00 2270 Marime text

Toţi elevii din localitatea Grădina, de la clasa 0 şi până la a VIII-a, vor primi luni, 26 februarie, uniforme nou-nouţe, compuse din fustă sau pantaloni, câte două cămăşi, vestă şi cravată. În total, 135 de uniforme au fost confecţionate şi vor fi distribuite gratuit către elevi, printr-o iniţiativă a Primăriei şi a Consiliului Local.
 
Demersul a pornit de la imposibilitatea unor părinţi de a le cumpăra celor mici uniforme ori haine speciale pentru şcoală. „Ne-am propus, prin implementarea unui sistem de uniforme şcolare, să le oferim celor mici şansa de a se remarca prin rezultatele pe care le au la învăţătură, reducându-le, astfel, din griji atât copiilor, cât şi părinţilor“, a explicat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, primarul comunei, Gabriela Iacobici. De altfel, aceasta nu este prima astfel de acţiune a autorităţii publice locale. Şi în anul 2014, elevii din comună au primit uniforme.

Petrecere de 8 Martie 

Sărbătoarea de 8 Martie nu va trece neobservată în comuna Grădina. Ziua Internaţională a Femeii va fi un eveniment unic pentru zeci de doamne şi domnişoare din localitate, deoarece Primăria Grădina le-a pregătit o petrecere surpriză. Localnicele vor fi invitate în sala Casei de Cultură a comunei, unde vor lua parte la un eveniment organizat în cinstea lor. Mai mult, copiii de la Centrul de zi din localitate au muncit, câteva zile, la sutele de mărţişoare pe care le vor oferi doamnelor şi domnişoarelor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii