Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronul Giani Nedelcu e supărat după eşecul drastic cu SC Bacău „Dacă o ţin tot aşa, jucătorii Farului vor fi amendaţi“

ro

20 Nov, 2014 00:00 2977 Marime text
patronul giani nedelcu e suparat dupa esecul drastic cu sc bacau daca o tin tot asa jucatorii farului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Pleacă drak odată, orfanule ! 20 Nov, 2014 18:07 Dacă o vor ţine tot aşa, mai bine pleci tu de la Farul. Nu eşti decât un pripăşit trist căruia nu ţi-a ieşit pasenţa, în sensul că ai vrut să te pricopseşti din fotbal, ulterior să faci afaceri în Constanţa.
  • Suporter 20 Nov, 2014 09:47 Mai Giani. Noi stim ca ai anumite interese la Farul, dar tu chiar vrei sa distrugi aceasta echipa. Ti-am spus de atatea ori sa faci o echipa din juniorii de la club car nu vrei. Cu ei scapi de casa, masa si salarii nesimtite cum au acesti "fotbalisti" pe care ii iei de la tarabele tale din piata Trapez.Ai juniorii de la grupele 95-96 care intotdeauna ti-au batut vedetele si care cred ca daca jucai cu ei, puneau suflet in joc pentru ca sunt constanteni, si si-au irosit cel putin 10 ani din viata in curtea Farului, iar tu nici nu te uiti la ei. Incearca si aceasta varianta ca nu mai ai nimicn de pierdut.(poate niste bani de la pariuri)
  • farul meu 20 Nov, 2014 08:51 Off!Mai Giani ,mai ştii altceva decât să acuzi voalat fotbaliştii?!Esti un un mincinos!Spui ca o să îşi ia banii până la urmă?!Cum aşa cum i-am luat eu?!
  • Muie Giani 20 Nov, 2014 01:43 a facut farul praf!!! Ii amendeaza? Dupa ce ca nu le da banii ii si amendeaza, motiv sa nu le dea banii...oameni buni acesta isi bate joc de o echipa fanion! Trezirea! Marsh din Constanta!