Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost activat Planul Roșu de intervenție Alertă la ISU Dobrogea! Incendiu la Spitalul OCH! Mai multe persoane evacuate (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

21 Jan, 2023 07:57 3363 Marime text
 
După miezul nopții, în jurul orei 01.42, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină  la Spitalul Ovidius Clinic. 

La locul incendiului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor. A fost activat Planul Roșu de intervenție. 
 

Planul Roșu de intervenție a fost activat având în vedere că anunțul a fost unul venit de la o unitate sanitară,  preventiv, deși nu a fost nevoie pentru asistența persoanelor care s-au autoevacuat., a transmis colonel Mihai Georgescu, șef inspecție și prevenire ISU Dobrogea 


A fost vorba despre un incendiu la reclama luminoasă. La fața locului s-au aflat 8 Autospeciale cu Apă și Spumă, 3 ASSI, 3 Smurd, 2 ATPVM și 2 Saj. 


În jurul orei 01.50 incendiul a fost lichidat.  A ars firma luminoasă. 10 persoane s-au autoevacuat (personalul spitalului). Evenimentul nu s-a soldat cu  victime.  S-au efectuat două  verificări în interiorul spitalului. 

Cauza probabilă a incendiului este scurt circuit. 

Din momentul primirii apelului de 112, au fost redirecționate forțele din raionul de intervenție al subunității care are în competența aecastă unitate sanitară. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de intervenție. A plecat și ambulanța Smurd, însoțită la scurt timp de ambulanțte tip SAJ.

Au urmat apoi să intervină și alte resurse de intervenție. Planul Roșu de intervenție a fost activat având în vedere că anunțul a fost unul venit de la o unitate sanitară,  preventiv, deși nu a fost nevoie pentru asistența persoanelor care s-au autoevacuat., a transmis colonel Mihai Georgescu, șef inspecție și prevenire ISU Dobrogea 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii