Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Constanța Accident rutier pe Autostrada Soarelui. Trei autoturisme implicate. Cinci victime

ro

16 Jul, 2021 08:56 3196 Marime text
  • La acest moment, traficul este deviat pe A2 spre orașul Cernavodă și se lucrează pentru decongestionare.

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui este blocat în această dimineață din cauza a două evenimente rutriere petrecute pe sensul către Constanța. 

Pe lângă accidentul în lanț, de la km 183, în care au fost implicate aproximativ 20 de mașini, la km 181 a avut loc un alt accident rutier. 

Din primele informații, este vorba despre un accident rutier cu 5 victime, 3 autoturisme implicate.

Printre acestea se află un autoturism înmatriculat în județul Prahova și unul din Teleorman. 

La acest moment, traficul este deviat pe A2 spre orașul Cernavodă și se lucrează pentru decongestionare.

UPDATE:1 Oficial de la INFOTRAFIC

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2
București-Constanța, au avut loc trei evenimente rutiere distincte: 
 
- km. 181, la limita dintre loc. Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, eveniment în care au fost implicate 2 autovehicule. Potrivit primelor informații, 4 persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale;
 
- km. 181+500 de metri, sensul către Constanța,  s-a produs un accident în care au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, 2 persoane au fost rănite;
 
- km. 183, municipiul Medgidia, sensul  către Constanța,  a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule. În momentul de față, la acest eveniment au fost rănite ușor 2 persoane (doi minori în vârstă de 6, respectiv 9 ani).
 
Traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km. 160, loc. Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomerația produsă pe autostrada A2 București-Constanța,
recomandăm șoferilor și ruta alternativa București - DN3 – Constanța.
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor
manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

UPDATE: 2 ora 10.40 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier s-a reluat pe a doua bandă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța. Se acționează pentru  curățarea carosabilului și extragerea autovehiculelor implicate în carambol pe banda de urgență. S-a format coloană de la kilometrul 175, de aproximativ 10 km.

Reamintim că în aceast dimineață au avut loc 3 evenimente rutier distincte pe autostrada A2 București-Constanța, astfel:

- km. 181, la limita dintre loc. Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, eveniment în care au fost implicate 2 autovehicule. Potrivit primelor informații, 4 persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale;
 
- km. 181+500 de metri, sensul către Constanța,  s-a produs un accident în are au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, 2 persoane au fost rănite;
 
- km. 183, municipiul Medgidia, sensul către Constanța,  a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule. În momentul de față, la acest eveniment au fost rănite ușor 2 persoane (doi minori în vârstă de 6, respectiv 9 ani).
 
Traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km. 160, loc. Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomerația produsă pe autostrada A2 București-Constanța, recomandăm șoferilor și ruta alternativa București - DN3 – Constanța.
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă. 

UPDATE: ora 11.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier s-a reluat îngreunat pe benzile unu și doi. S-au format coloane în mișcare pe tronsoanele kilometrice 149 (Fetești) – 160 (nodul rutier de la Cernavodă) și 175 (loc. Peștera) – 182 (mun. Medgidia).
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre  riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii