Tort de clatite cu ciuperci
Tort de clatite cu ciuperci
12 May, 2011 14:39
12 May, 2011 14:39
12 May, 2011 14:39
ZIUA de Constanta
1992
Marime text
Ingrediente:
Pentru umplutura :
1,5 kg de ciuperci diverse proaspete
50 ml ulei
1 ceapa
1 morcov
2 linguri pasta de tomate
2 linguri boia de ardei dulce
1 lingura rasa nucsoara
4-5 boabe enibahar
2 foi de dafin
1 legatura patrunjel
sare
piper
Mod de preparare:
1.Clatitele se prepara dupa reteta traditionala.Cand sunt gata puneti-le una peste alta pe o foaie intinsa si acoperiti-le cu un capac sau cu o alta farfurie pentr a le pastra la cald.
2.Pentru umplutura tocati marunt ceapa si morcovul curatate si spalate apoi caliti-le intr-o tigaie mare.Dupa 3-4 minute adaugati ciupercile curatate,spalate si tocate marunt.Puneti desupra ciuperciilor mirodeniile si potriviti cu sare si piper.Lasati sa fiarba 30 de minute la foc mic dupa care puneti pasta de tomate si jumatate din legatura de patrunjel.
3.Omogenizati bine ,mai lasati 1-2 minute la foc mic si intindeti aceasta compozitie intre foile de clatite.Ornati tortul de clatite cu feliute de ciuperci si cu frunzulite de patrunjel.
Reteta preluata de pe http://www.mic-dejun.retete-culinare.bucataruliscusit.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii