Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informaţii, consiliere şi sprijin pentru elevi Ziua Europeană Împotriva Traficului de Persoane, marcată de Primăria Cumpăna

ro

16 Oct, 2014 00:00 1520 Marime text


Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, în colaborare cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară, Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, Asociaţia Părinţilor Elevilor de la Grupul Şcolar Cumpăna şi Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane, Centrul Regional Constanţa, organizează, mâine, o sesiune de prevenire a traficului de persoane, urmată de vizionarea filmului „Vânzător de suflete“.


Evenimentele vor fi găzduite de Centrul Multifuncţioal de Asistenţă Socio-Medicală din Cumpăna. Acţiunea are loc în cadrul campaniei dedicate Zilei Europene Împotriva Traficului de Persoane şi se înscrie în calendarul evenimentelor care au loc la nivel naţional, în perioada 14 - 18 octombrie. Manifestarea se adresează elevilor Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, precum şi părinţilor şi cadrelor didactice, care vor primi informaţii, consiliere şi sprijin din partea specialiştilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii