Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce şanse sunt ca din ianuarie să se circule pe drumul transfrontalier Lipniţa - Kainargea

ro

05 Dec, 2013 00:00 2423 Marime text
Lucrările privind amenajarea punctului vamal în satul Carvăn, aferent drumului transfrontalier Lipniţa-Kainargea sunt în plină desfăşurare. Primarul comunei Lipniţa, Florin Georgel Onescu, a precizat că, „teoretic, după 1 ianuarie ar trebui ca amenajarea punctului vamal să fie finalizată”. De lucrare se ocupă firma Grand Art Construct SRL din Feteşti, judeţul Ialomiţa.

Conform contractului semnat cu SC Grand Art Construct SRL, construcţia vămii durează două luni. Societatea Grand Art Construct primeşte pentru această lucrare suma de 602.301,83 lei, bani ce au fost alocaţi Primăriei Lipniţa de Consiliul Judeţean Constanţa. Precizăm că societatea îi are ca administratori şi asociaţi, cu procente egale, pe Adrian Horea Negrea şi pe Mihaela Negrea.
De asemenea, amintim că, la începutul acestui an, Primăria comunei Lipniţa, în parteneriat cu bulgarii din Kainargea, a finalizat amenajarea unui drum transfrontalier, care se întinde pe o suprafaţă de 17,11 kilometri. Însă tronsonul nu poate fi tranzitat, pentru aceasta impunându-se construirea unui punct vamal, lucrare ce a căzut în sarcina Primăriei Lipniţa.
 
Daruri pentru copii
 
Primarul Florin Georgel Onescu a precizat că cei 500 de copii din localitate vor primi şi în acest an cadouri de Crăciun. Darurile vor ajunge la prichindei şi elevi săptămâna viitoare. Beculeţele au fost deja aprinse pe străzi, pentru a anunţa sosirea sărbătorilor, prilej cu care primarul Florin Georgel Onescu transmite fiecărui membru al comunităţii, şi celor mici, şi celor mari, multă sănătate şi un an mai bun!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii