Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibaliştii de la Tomis Constanţa, victorie scontată cu Unirea Dej

ro

01 Dec, 2014 00:00 1083 Marime text
Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, are numai victorii în cele opt etape scurse din Divizia A1. Ultimul succes a fost realizat sâmbătă, la Constanţa, 3-0 (25-20, 25-23, 25-19), cu Unirea Dej. Oaspeţii au opus o rezistenţă mai dârză doar în setul secund, în care au şi condus (10-6, 12-8), în rest CVM Tomis nu a avut probleme, obţinând o victorie scontată, în minimum de seturi, prin care îşi consolidează prima poziţie în clasament.

„A fost un succes mai uşor decât ne aşteptam. Ne bucurăm că am avut un meci destul de scurt şi că nu ne-am întrebuinţat foarte mult, ţinând cont că ne aşteaptă partide grele în continuare. Disputa din Liga Campionilor cu Knack Roeselare este cea mai importantă, cred că vom avea şi ceva presiune, în ideea de a ocupa locul întâi. Va fi un meci crucial. Trebuie să luăm neapărat puncte acasă. Piacenza a fost şi este încă o echipă tare, chiar dacă unii jucători au plecat. Nu cred că a ieşit din luptă deocamdată. Dar dacă noi vom învinge la Constanţa Knack, vom face un pas important către accederea în faza următoare a Ligii, chiar de pe locul întâi”, a declarat centrul lui CVM Tomis, Andrei Laza.

Partida CVM Tomis - Knack Roeselare este derby-ul grupei A din Liga Campionilor şi se joacă joi, 4 decembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Constanţa, în etapa a treia a competiţiei. CVM este pe locul întâi, iar Knak pe doi, ambele echipe având însă acelaşi număr de puncte, cinci.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii