Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştefan Năstase a făcut box în tinereţe Antrenorul Virgil Năstase îşi înmormântează, astăzi, tatăl

ro

20 Sep, 2014 00:00 2385 Marime text


Durere mare în familia antrenorului de rugby Virgil Năstase, din Constanţa, la trecerea în nefiinţă a tatălui acestuia, Ştefan Năstase. Bătrânul s-a stins din viaţă la vârsta de 71 de ani, în urma unei boli. Înmormântarea are loc astăzi, la Cimitirul Municipal din Constanţa, cortegiul funerar urmând a se îndrepta spre biserică la ora 11.00.

Ştefan Năstase era născut la Galaţi, dar se stabilise la Constanţa în urmă cu aproape 40 de ani. În tinereţe, tatăl lui Virgil Năstase a făcut box, iar pasiunea sa pentru sport a fost moştenită şi de cei doi fii ai săi, care au devenit rugbyşti. Virgil a fost internaţional al României, a jucat şi în străinătate, a antrenat mai multe echipe, printre care şi RCJ Farul Constanţa, iar în prezent face parte din colectivul tehnic al echipei CS Năvodari (din liga secundă). De asemenea, fiul lui Virgil, Eddy Simon Năstase, este fotbalist, jucând fundaş la Săgeata Năvodari, după ce a urmat junioratul la FC Farul. 

„Clubul nostru îşi exprimă regretul şi îi transmite sincere condoleanţe colegului nostru Virgil Năstase la marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a tatălui său! Dumnezeu să-l ierte! Suntem alături de tine, Virgil!“, i-a transmis antrenorului îndoliat colectivul de la CS Năvodari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii