Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul Constanţa s-a reunit astăzi la stadion. Fanii au făcut spectacol (galerie foto+video)

ro

23 Jan, 2017 15:47 6608 Marime text
Reunirea lotului Suporter Spirit Club Farul Constanţa, liderul detaşat al Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, a avut loc astăzi, la stadionul „Farul“ din Constanţa, iar primul antrenament al anului s-a desfăşurat pe terenul secund. La reunire au fost prezenţi şi mai mulţi suporteri, care au făcut spectacol, aprinzând fumigene albe şi albastre. „Sperăm ca şi în viitor să avem aceleaşi realizări ca până acum. Continuăm pregătirea cu antrenamente zilnice, iar pe 11 şi 18 februarie am fixat primele două jocuri amicale, o dublă cu Oţelul. Încercăm să ne desfăşurăm pregătirea pe un teren practicabil. Avem şi câteva noutăţi în lot. Nu ştiu unde vom susţine în retur meciurile oficiale, noi am vrea la Farul, că aici e casa noastră“, a declarat Ion Barbu.   

Formaţia înfiinţată în vara anului trecut de fani ai defunctei FC Farul va susţine primul meci de campionat din 2017 în deplasare, cu Avântul Comana (echipa de pe locul 12, pe care SSC Farul a învins-o în tur cu 4-1). 

Pregătită de Ion Barbu, Gică Mina (antrenori) şi Viorel Farcaş (director tehnic), SSC Farul (preşedinte, Marcel Lică) a câştigat toate cele 19 meciuri disputate până acum în campionat, având golaveraj 75-7 şi o devansează cu nouă puncte pe a doua clasată, CS Năvodari.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii