Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:17 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep debutează astăzi la Turneul Campioanelor (galerie foto)

ro

20 Oct, 2014 00:00 3028 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, susţine, astăzi, primul ei meci la Turneul Campioanelor de la Singapore, întrecere la care participă cele mai bune opt tenismene din lume şi cele mai bune opt perechi feminine. Halep (locul 3 WTA, dar care, de astăzi, va coborî pe 4) o va întâlni, în jurul orei 16.00, în grupa roşie, pe canadianca Eugenie Bouchard (7 WTA), celălalt meci de astăzi din serie fiind Serena Williams (SUA, 1 WTA) - Ana Ivanovic (Serbia, 8 WTA), care va începe la ora 14.00.

În acest an, Halep şi Bouchard, două dintre exponentele noului val din tenisul mondial, s-au întâlnit de două ori, victoriile fiind împărţite. Constănţeanca s-a impus în optimi la Indian Wells, în vreme ce Bouchard a câştigat în penultimul act de la Wimbledon. „Particip la cel mai puternic turneu, astfel că voi avea emoţii, însă nu am nimic de pierdut. Mi-am dorit să evoluez contra celor mai bune tenismene şi am făcut totul pentru a mă califica“, a declarat Halep, care, la Turneul Campioanelor, are un al doilea antrenor, pe lângă Wim Fissette, românul Daniel Dobre.
Mâine, debutează şi meciurile din grupa albă: Maria Şarapova (Rusia, 2 WTA) - Caroline Wozniacki (Danemarca, 9 WTA) şi Petra Kvitova (Cehia, 4 WTA, care, de astăzi, urcă o poziţie) - Agnieszka Radwanska / (Polonia, 6 WTA). În cele două grupe, se va juca fiecare cu fiecare, mergând mai departe, în semifinale, primele două clasate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii