Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Discuție între Simona Halep și Bianca Andreescu "Da, i-am spus asta!"

ro

28 Oct, 2019 14:04 1581 Marime text

Simona Halep și-a amintit de prima întâlnire pe care a avut-o cu Bianca Andreescu, informează digisport.ro.

Cele două s-au întâlnit pentru prima dată la Rogers Cup, la insistențele organizatorilor, pe când canadianca de origini românești juca la juniori.

Cele două au vorbit preț de câteva minute în mașină. Halep și-a amintit că i-a transmis încă de atunci să renunțe la turneele de juniori.

”Îmi amintesc că am vorbit în mașină. Da, i-am spus că trebuie să renunțe la turneele de juniori pentru că este suficient de puternică pentru a face pasul spre senioare”, a spus Halep într-o conferință de presă.


Simona Halep a ținut să o laude pe Bianca Andreescu, înaintea duelului de la Turneul Campioanelor. ”Simo” a fost impresoantă de parcursul pe care l-a avut canadianca cu origini românești.

”E uimitor ce a relizat! Să câștigi un Grand Slam la 19 ani, să joci atât de puține turnee și să le câștigi... e uimitor! Vreau să-i spun că merită toate victoriile pentru că a jucat foarte bine. Sunt entuziasmată că o voi întâlni.

Va fi o mare provocare pentru mine acest meci pentru că anul 2019 a fost unul cu suișuri și coborâșuri. Am avut un varf la Wimbledon, însa în rest nu a fost așa grozav. Nu mă gândesc că pot câștiga sau pierde aici, vreau doar să pot să joc meciuri”, a mai spus Halep.


Partida dintre Simona Halep și Bianca Andreescu va începe de la ora 14:00 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS.

Simona Halep și Bianca Andreescu fac parte din grupa Violet.



Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii