Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Simona Halep a pierdut meciul cu Elina Svitolina de la Turneul Campioanelor

ro

30 Oct, 2019 14:24 2329 Marime text
Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) a susținut astăzi al doilea meci din Grupa Mov a Turneului Campioanelor de la Shenzhen (China), întâlnind-o pe ucraineanca Elina Svitolina (25 de ani, 8 WTA), campioana ediției trecute a întrecerii.

Aflate la al nouălea meci direct, cele două jucătoare ocupau primele două locuri în grupă înaintea meciului (Svitolina conducând), după victorii în primele partide.

Meciul de astăzi i-a revenit jucătoarei din Ucraina, scor 7-5, 6-3, Svitolina obținând în urma acestei victorii calificarea în semifinale.

În primul set, Simona a revenit de la 0-3, însă, până la urmă, s-a impus Svitolina, iar în setul secund, constănțeanca a avut de luptat și contra oboselii, nereușind să împiedice victoria ucrainencei.   

Partida Halep - Svitolina va fi urmată de cealaltă confruntare de azi din Grupa Mov, Bianca Andreescu (4 WTA, tânăra de 19 ani din Canada, dar cu origini românești) - Karolina Pliskova (Cehia, 2 WTA).

Simona își joacă accederea în semifinale vineri, în acest sens având nevoie de victorie în partida cu Pliskova.  

UPDATE:

Bianca Andreescu s-a accidentat la genunchi și a abandonat în setul secund al meciului cu Pliskova, când sportiva din Canada conducea cu 2-0. Primul set îi revenise cu 6-3 jucătoarei din Cehia. În urma abandonului, Andreescu a pierdut orice șansă de a prinde semifinala (având două înfrângeri), iar, dacă se va retrage din competiție, va fi înlocuită de Sofia Kenin.

După două runde, clasamentul din Grupa Mov arată astfel: 1. Svitolina, 2. Pliskova, 3. Halep, 4. Andreescu.

Svitolina e sigură de calificarea în semifinale de pe locul întâi, iar poziția secundă și-o vor disputa, vineri, în meci direct, Pliskova și Simona. Cine bate merge în semifinale!

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii