Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep a încheiat colaborarea cu suedezul Thomas Hogstedt

ro

12 Feb, 2015 00:00 1969 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, a încheiat colaborarea cu antrenorul suedez Thomas Hogstedt. Cei doi au avut un contract pentru primele trei turnee din anul 2015, Shenzen (pe care Halep l-a câştigat), Sydney (de unde s-a retras) și Australian Open (unde a disputat sferturi de finală), iar Simona a luat decizia de a nu prelungi înţelegerea.
 
A treia jucătoare a lumii se va pregăti în continuare doar cu antrenorul Victor Ioniţă, următoarele turnee la care va participa tenismena fiind cele de la Dubai (16-22 februarie), Qatar (23 februarie - 1 martie), Indian Wells (9-22 martie) şi Miami (23 martie - 5 aprilie). La prima întrecere (transmisă în România în direct de Digi Sport 2), Simona are statutul de cap de serie numărul 2, prima favorită fiind Serena Williams.
 
În această perioadă, constănţeanul Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer participă în turneul de dublu masculin de la Rotterdam, care este dotat cu premii totale de 1.600.855 de euro. Cotaţi cu a treia şansă la cucerirea trofeului, cei doi s-au calificat în sferturi, unde vor întâlni perechea Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakistan) / Nenad Zimonjic (Serbia).  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii