Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România, cu mulți rugbyști de la Tomitanii Constanța în lot, debutează astăzi la Campionatul European

ro

26 Mar, 2017 00:05 2797 Marime text
Campionatul Europan de rugby Under-20 debutează duminică, 26 martie, la București, capitala României găzduind competiția pe Stadionul Național Arcul de Triumf, timp de trei zile: astăzi, pe 29 martie și pe  1 aprilie.
 
În prima zi, se dispută sferturile de finală, după programul: ora 11.00 – Spania – Elveția, ora 13.00 – Portugalia – Olanda, ora 15.00 - Rusia – Germania și ora 17.00 – România – Belgia. 
 
Din lotul tricolor fac parte și mai mulți  jucători de la Tomitanii Constanța (antrenor, Cristian Cojocaru): Andrei Crețu  (pilier), Adrian Țală (taloner), Alexandru Alexe (linia a III-a), Mădălin Mihalache (mijlocaș la grămadă), Răzvan Lolea (mijlocaș la deschidere), Dragoș Burlacu și Ștefan Cucoș (centri). 
 
De asemenea, printre cei 26 de rugbyști români convocați pentru acestă întrecere se află și doi foști Tomitani, mijlocașul la deschidere Tudor Boldor (acum la Steaua) și aripa Mihai Lămboiu, de la CSM Baia Mare. 
 
Cine câștigă întrecerea de la București se califică la World Rugby U-20 Trophy (eșalonul secund mondial), care se va disputa între 25 august și 10 septembrie, în Uruguay.

Sursa foto: Facebook (Romanian Rugby Federation)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii