Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţistul din Constanţa s-a impus prin KO tehnic Alex Filip, de la CS Oyama Karate, o nouă victorie la Superkombat (galerie foto)

ro

27 Jun, 2016 00:00 7723 Marime text


Luptătorul constănţean Alex Filip, de la CS Oyama Karate (antrenor, Marius Burlacu), a câştigat un nou meci la Superkombat. Poliţist în viaţa de zi cu zi, Filip l-a întâlnit sâmbătă, în gala de la Braşov, la categoria super-mijlocie (-77 kg), pe Levan Guruli (din Grecia), de care a dispus prin KO tehnic în repriza a treia.
 
„A fost un meci greu şi muncit. Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi au avut încredere în mine“, a declarat Alex Filip. Alţi doi sportivi de la cluburi constănţene, în schimb, Mădălin Crăciunică (CS Keru Kento; antrenor, Lucian Stoicoci) şi Adrian Roşca, de la CS Bogdan Ciubotariu (antrenor, Samir Regep), au pierdut. Crăciunică s-a duelat la categoria mijlocie (-71 kg) cu Daniel Corbeanu (România), care a învins prin KO în runda a doua, în vreme ce Roşca l-a avut adversar la categoria semigrea (-81 kg) pe Bogdan Năstase (celebrul cioban din comuna ieşeană Coarnele Caprei), căruia arbitrii i-au acordat victoria prin decizie majoritară.

„Capul sus, Mădă, mergi înainte!“

„După părerea mea, meciul s-a terminat la limită. Adrian Roşca a făcut tot posibilul să câştige, dar rezistenţa şi-a spus cuvântul. Oricum, sunt mândru de sportivul meu“, a arătat Samir Regep. Celălalt constănţean învins, Mădălin Crăciunică, a primit şi el încurajările apropiaţilor. „A pierdut prin KO, dar este ambiţios şi vor urma alte victorii“, „Capul sus, Mădă, mergi înainte! Suntem lângă tine, indiferent de rezultat“, „Felicitări, Mădălin, ai făcut o primă repriză foarte frumoasă. Asta e, se mai întâmplă, capul sus!“, au fost câteva dintre mesaje.

Decizie unanimă

În gala de la Braşov a luptat, la categoria semigrea plus (-86 kg), şi Dumitru Ţopai, un sportiv originar din Mangalia, dar care acum se pregăteşte la clubul Ciprian Sora Bucureşti. Ţopai l-a întâlnit în ring pe grecul Manolis Roussakis, pe care l-a învins prin decizie unanimă. Preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, a anunţat că următoarele gale ale promoţiei se vor desfăşura pe 30 iulie, la Mamaia, unde Cătălin Moroşanu este cap de afiş, şi pe 6 august, la Comăneşti, eveniment cu ocazia căruia Ionuţ Iftimoaie se va retrage oficial din carieră chiar în oraşul său natal.

Sursa foto: Superkombat şi Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii