Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă înfrângere din primul meci Alarmă! Simona Halep va pica pe locul cinci mondial (galerie foto)

ro

25 Feb, 2016 00:00 1408 Marime text


Seria neagră din 2016 a Simonei Halep continuă, jucătoarea constănţeană bifând un nou turneu WTA în care a pierdut din primul meci disputat. La întrecerea de la Doha, Halep, aflată pe locul trei mondial şi fiind cap de serie numărul doi, a pierdut în faţa Elenei Vesnina (188 WTA), scor 7-6, 4-6, 1-6.
 
Meciul a durat două ore şi 21 de minute, iar Simona, după ce a câştigat primul set, a fost aproape să se şi impună în partidă, având 4-1 în setul doi! A urmat însă o perioadă dezastruoasă pentru constănţeancă, aceasta pierzând setul şi eşuând şi în cel decisiv, după ce a câştigat doar un game din ultimele 12 disputate! În urma acestei noi contraperformanţe, Halep, care a început anul pe locul doi WTA, va coborî de lunea viitoare pe locul cinci, ieşind după doi ani din primele patru poziţii ale clasamentului mondial. La Doha, a fost a treia oară la rând de la începutul anului când Simona Halep a fost eliminată din primul meci într-un turneu, după Australian Open şi Dubai.

„Nu mă interesează locul din ierarhie”

În ciuda eşecului, Simona Halep a făcut declaraţii destul de optimiste. „Am jucat bine până la 4-1 în setul doi. A fost un meci bun. Cel mai important e că sunt sănătoasă şi mă simt bine. Am jucat destul de bine. E adevărat, nu pot fi fericită, pentru că am pierdut, dar sunt destul de în regulă. După ce o să încep să câştig din nou meciuri, voi urca în clasament. Nu mă interesează locul din ierarhie, tot ce contează e să joc bine“, a spus Halep, care nu l-a avut alături de ea la Doha pe antrenorul Darren Cahill, constănţeanca motivând că a vrut să fie singură, pentru a putea depăşi prin forţele proprii momentele dificile pe care le are în meci.

Pleacă în SUA

Ieri, Simona a revenit în ţară, fiind aşteptată la aeroport de membrii familiei sale. După câteva zile petrecute în România, sportiva va pleca în SUA, pentru turneele de la Indian Wells şi Miami. Anul trecut, Halep a câştigat prima întrecere, iar la cea de-a doua a fost semifinalistă.  

Sursa foto: Facebook (Simona Halep - Top 10 WTA)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii