Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul antrenor al sportivei este Victor Ioniţă Simona Halep va juca tenis cu preşedintele ales al României, Klaus Iohannis

ro

25 Nov, 2014 00:00 1609 Marime text
Klaus Iohannis, preşedintele ales al României, a anunţat pe pagina sa de Facebook că, la anul, va susţine o partidă demonstrativă de tenis cu Simona Halep. Iohannis este un fan al tenisului, pe care îl şi practică, iar despre partida cu jucătoarea din Constanţa, aflată pe locul trei în clasamentul mondial, a declarat: „Sper din tot sufletul ca acest eveniment să contribuie la apropierea tinerei generații de acest sport minunat“.
În afară de acest meci, Klaus Iohannis şi Simona Halep se vor mai afla alături în centrul unor acţiuni legate de tenis. La invitaţia Simonei, preşedintele ales al României va veni, în luna februarie a anului viitor, la Galaţi, unde se va disputa meciul din Fed Cup România - Spania şi a promis că va cânta Imnul Naţional împreună cu jucătoarele tricolore. De asemenea, tot în 2015, Iohannis şi Simona şi-au dat acordul de principiu pentru participarea, la Sibiu, la un eveniment care să promoveze sportul şi mişcarea. Ieri, managerul Virginia Ruzici a anunţat că noul antrenor al jucătoarei este Victor Ioniţă. Din noua echipă a constănţencei mai face parte, alături de Ruzici, Theodor Cercel (preparator fizic), urmând ca celor doi să li se alăture şi suedezul Thomas Hogstedt, ca antrenor consultant. Victor Ioniţă s-a ocupat ultima dată de pregătirea Soranei Cârstea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii