Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi victorii pentru Cristian Pletea, din Constanţa, la Openul Bahrainului

ro

07 Feb, 2015 00:00 1171 Marime text
Jucătorul constănţean de tenis de masă Cristian Pletea, de la LPS „Nicolae Rotaru“ (antrenor, Stelian Haşoti), a continuat seria succeselor la Openul de juniori şi cadeţi al Bahrainului, întrecere care se dispută la Manama. După ce a cucerit aurul în întrecerea pe echipe a juniorilor, Cristian a înregistrat noi victorii în alte două probe, la simplu juniori şi la simplu cadeţi.

În ambele secţiuni, ieri, a evoluat în sferturi, după ce trecuse de două tururi pe tabloul principal, în prima rundă având liber. La juniori a jucat în sferturi, ieri, contra lui Dani Mudit (India), în vreme ce, la cadeţi, a întâlnit tot un indian, Shaurya Tushar Pednekar. Cristian a intrat în concurs şi la dublu juniori, unde îl are partener pe românul Rareş Sipoş. Cei doi vor evolua în sferturi astăzi.
În această perioadă, la Baku, în Azerbaidjan, se dispută Top 16 Europa, întrecere în care este angrenată şi constănţeanca Eliza Samara, cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România. Aceasta evoluează în grupa C, iar în prima partidă a înregistrat o înfrângere, 1-3 (11-13, 6-11, 11-7, 3-11) cu Kristin Silbereisen (Germania). Ieri, Eliza a evoluat în meciul cu Melek Hu (Turcia), iar astăzi o are adversară pe Polina Mihailova (Rusia).
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii