Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neculai Tănasă, preşedintele Farului „Arbitrului i s-o fi părut că Giani Nedelcu s-a uitat urât la el de sus, de la oficială”

ro

06 Apr, 2013 00:00 1257 Marime text
Cea de-a doua reprezentantă a judeţului Constanţa în Liga a 2-a, FC Farul (ultima clasată), are rundă liberă în acest final de săptămână.

„Marinarii” au aflat însă deciziile Comisiei de Disciplină în urma meciului cu FC Botoşani şi nu sunt deloc încântaţi de ce au hotărât oficialii federali. Astfel, potrivit preşedintelui Farului, Neculai Tănasă, mijlocaşul Sergiu Popescu, eliminat în acea partidă, a fost suspendat două etape şi amendat cu 1.000 de lei, iar patronul Giani Nedelcu a fost suspendat două luni şi jumătate şi a primit o amendă de 14.000 de lei. Aceeaşi suspendare i-a fost aplicată şi lui Tănasă, care va trebui să scoată din buzunar 9.000 de lei.

„Facem recurs faţă de aceste măsuri. La eliminarea lui Sergiu Popescu, primul cartonaş galben i-a fost acordat pentru un fault al lui Săceanu. Iar la al doilea avertisment, jucătorul, cu mâinile la spate, l-a întrebat pe arbitru de ce i l-a acordat. Nici vorbă să-l fi înjurat, aşa cum a trecut în foaia oficială «cavalerul». La fel şi eu, am întrebat care este rostul cartonaşului galben, dar am fost trimis în tribună. Iar în privinţa lui Giani Nedelcu, care era la oficială, chiar nu ştiam ce a făcut. Arbitrului i s-o fi părut că patronul clubului s-a uitat urât de sus la el. Însă trebuia să-ţi justifice cumva şi arbitrul prestaţia lamentabilă”, a declarat Neculai Tănasă.

Remiză cu Juventus București

FC Farul a remizat ieri, scor 2-2, în partida amicală cu Juventus București (locul nouă în seria secundă a Ligii a III-a). Meciul s-a jucat la Constanța, pe stadionul „Farul”. Pentru Farul au marcat Buzea (min. 16), care a deschis scorul, și Stoianof (min. 67), care a stabilit scorul final, după ce oaspeții au condus cu 2-1. Echipa de start a Farului a fost: Curcă - Nițescu, Țabără, I. Popescu, Drugă - Ivanovici, Călințaru, Buzea, Mucsi - Stoianof, S. Chițu. În minutul 2, I. Popescu s-a accidentat, fiind înlocuit cu Constantinescu, care a jucat mijlocaș central, în locul lui Buzea, retras în apărare, pe poziția lui Popescu. Constantinescu a jucat până la pauză, când i-a lăsat locul lui B. Nicola. În partea secundă, au mai evoluat Vl. Neagu - Coteanu, Sg. Popescu, Fuchs și Birău. Băjan și Ghenciu au fost menajați, după ce au jucat joi la echipa națională Under-18 a României, în vreme ce Săceanu și Bumbac sunt accidentați. „În prima repriză, am jucat modest, cu foarte multe greșeli individuale. S-a văzut că mulți dintre cei care au jucat nu au minute pe acest început de retur. S-a simțit însă și o stare de oboseală, după ziua încărcată de miercuri. Partea secundă a fost mai bună, iar jocul mult mai dinamic, cunoscându-se diferența de nivel fizic între cele două formații”, a declarat antrenorul principal al Farului, Alin Artimon, contestat de suporteri și la acest meci. Un fan, având o torță în mână, a pătruns și pe teren și s-a dus până la banca de rezerve a Farului, cerându-i antrenorului să părăsească echipa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii