Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Multiplu campion naţional de karate Promotorul Mihai Isop a fondat Urban Legends Fighting Championship

ro

26 May, 2017 00:00 4484 Marime text
În baza cererii nr. 34489 din data de 25.04.2017 şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrarea societăţii Urban Legends Fighting Championship SRL. 

Sediul social este în municipiul Constanţa, domeniul principal de activitate - „activităţi sportive“, iar activitatea principală - „alte activităţi sportive“. Potrivit Monitorului Oficial al României, capitalul social al Urban Legends Fighting Championship SRL este de 200 de lei, integral vărsat. Fondator şi administrator este Mihai Isop, cu domiciliul în municipiul Constanţa.

În vârstă de 39 de ani, Mihai Isop a fost de cinci ori campion naţional la Karate Tradiţional şi Karate Ashihara şi director general în cadrul Federaţiei Române de Freestyle Kickboxing şi Muay Thai. De asemenea, activează şi ca arbitru în circuitul profesionist, iar în vara anului trecut a oficiat (ca judecător) la gala „Clash of the Titans“, de la Londra, a doua reprezentaţie, după cea de la Madrid, a „Respect World Series“.

Duminică, 28 mai, de la ora 20.00, la Scoica Land Mamaia, se va desfăşura gala Urban Legend. „Va fi un eveniment care va atinge un nivel valoric foarte ridicat şi va oferi un spectacol deosebit. Urban Legend e o promoţie în care scoatem la lumină tinere talente, dar acordăm respectul cuvenit şi legendelor“, a declarat Mihai Isop, promotorul circuitului Urban Legend, care este implicat şi în proiectul SSC Farul Constanţa, la echipa de fotbal înfiinţată de fani ai defunctei FC Farul fiind preparator fizic.

Fiul lui Mihai Isop, Robert, face şi el sport de contact, fiind luptător la Marian Rusu Team şi urmând a evolua în gala Urban Legend, în care-l va întâlni, într-un meci pe reguli de K-1, în main-card, pe Sergiu Diaconu (campion mondial la Ashihara Karate în 2014 şi 2016). Partida se va disputa la categoria 82 kg.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii