Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul Academica Argeş - Farul, decis în cinci minute Antrenorul Ion Barbu - „Parcă suntem blestemaţi“

ro

24 Nov, 2014 00:00 2606 Marime text
FC Farul a pierdut şi disputa din etapa a 14-a a Ligii a II-a, 0-2 în deplasare cu vicelidera clasamentului. La pauză, scorul a fost egal, iar „marinarii“ spun că, la final, meritau mai mult

Echipa constănţeană a ajuns, sâmbătă, la a patra înfrângere consecutivă în campionat, la capătul unui meci în care ACS Academica Argeş a înscris cele două goluri într-un interval de cinci minute, pe contraatac. Antrenorii Farului spun că, faţă de partida cu SC Bacău (pierdută la Constanţa cu 1-4), „marinarii“ au avut acum altă atitudine, însă, în ciuda mai multor momente prielnice în meci, rezultatul le-a fost tot defavorabil.
ACS Academica Argeş, formaţia de pe locul doi, angrenată în lupta pentru promovare, a punctat imediat după pauză, prin Rusu (minutul 47), care a înscris din poziţie de unu la unu cu portarul, şi Popovici (minutul 52). „Am fost mulţumit de prima repriză. Am avut altă atitudine, am fost peste adversar. După cum s-au desfăşurat ostilităţile, nici nu îmi imaginam că nu vom obţine măcar un punct la final. Păcat însă de startul părţii secunde. Băieţii s-au dăruit, dar două greşeli au făcut diferenţa. La ambele goluri, Academica a înscris pe contraatac, iar după fiecare gol, noi am deţinut iniţiativa, dar nu am putut puncta şi pe tabelă. Îmi pare rău şi sunt dezamăgit de rezultat. În plus, nu ni s-au acordat două lovituri de la 11 m clare. Una în prima repriză, când doi adversari au tras ca la rugby de Muscă în careu, al doilea la 2-0, când, la un şut al lui Ochia, un jucător de la gazde a comis henţ în careu. Parcă suntem blestemaţi“, a declarat antrenorul Farului, Ion Barbu, care nu i-a putut folosi la Piteşti pe D. Ciobanu, Cârstoiu - suspendaţi, Enciu, Băjan - accidentaţi, Bardu şi Arotăriţei - care şi-au reziliat contractele cu clubul. Golgheter al Farului, cu cinci reuşite, Marco Enciu a evoluat în ultimele etape cu probleme medicale la genunchi.

Gică Mina - „Suntem trişti că nu ne-a ieşit şi rezultatul“

„Marinarii“ au evoluat la Piteşti cu: G. Ciucă - Cl. Popa, Miulescu, Straton, Szalkai - Scărlătescu (79 Pâslaru), R. Neagoe (cpt,), Ochia, Plămadă (67 Igiroşanu) - Ivănică - Muscă (90 Caciandone). ACS Academica Argeş (antrenor, Marius Baciu) i-a folosit pe: C. Lungu - S. Stancu, Viţelaru (cpt.), Fl. Popa, S. Popovici - Venţer (58 Tătar), B. Pătraşcu (46 Chiţu), Cr. Puşcaş, Olariu - Hamed, V. Rusu (79 Szabo). „După aspectul partidei, una echilibrată, nu se supăra nimeni dacă, la pauză, am fi condus cu 2-1 sau scorul ar fi fost egal, 1-1. Am evoluat de la egal la egal cu Academica, iar jocul băieţilor ne dădea speranţe pentru repriza a doua. Începutul părţii secunde ne-a fost însă fatal. Practic, meciul s-a jucat în cinci minute. Gazdele au punctat pe contraatac, iar primul gol este suspect de ofsaid. Pe parcurs, am trecut la o aşezare mai ofensivă, cu două vârfuri împinse, Muscă şi Igiroşanu, Ivănică fiind mutat în stânga, dar nu am reuşit să marcăm, deşi am avut posibilitatea să reintrăm în joc, atât la 1-0, cât şi la 2-0. Avem o palidă consolare că jocul s-a schimbat în bine faţă de confruntarea cu SC Bacău, dar suntem trişti că nu ne-a ieşit şi rezultatul“, a spus şi ajutorul lui Ion Barbu de pe banca tehnică a Farului, Gică Mina. La acest meci, patronul clubului constănţean, Giani Nedelcu, a anunţat echipa constănţeană că îi oferă o primă totală de victorie de 15.000 de lei.

Ion Barbu a botezat, ieri, o fetiţă

Ieri, Ion Barbu şi soţia sa, Rodica, au fost naşi de botez la Constanţa, fiind creştinată Irina-Olivia Călin, fetiţa unor vechi prieteni de familie de-ai soţilor Barbu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii