Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci la Constanţa Voleibaliştii de la CVM Tomis încheie, astăzi, evoluţiile din grupa Ligii Campionilor

ro

27 Jan, 2015 00:00 1295 Marime text
Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, încheie, astăzi, evoluţiile din grupa A a Ligii Campionilor. Jucătorii pregătiţi de Martin Stoev şi Radu Began au avut o evoluţie extraordinară în serie, câştigând toate cele cinci meciuri de până acum, fiind liderii grupei şi calificându-se în play-off-ul de 12 de pe prima poziţie, cu o etapă înainte de finalul seriei!

Astăzi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor, CVM Tomis se duelează cu a doua clasată, formaţia italiană Copra Volley Piacenza, care era cotată cu prima şansă la câştigarea seriei. Indiferent de rezultatul meciului, Tomis, care a câştigat meciul din Italia cu 3-2, va părăsi en-fanfare grupa, de pe primul loc.
Echipa constănţeană are o senzaţională serie de 19 victorii la rând în întrecerile sezonului 2014/2015: 13 în Divizia A1, cinci în Liga Campionilor şi una în Cupa României. Înainte de ultima rundă, clasamentul grupei A din Ligă se prezintă astfel: 1. Tomis - 13p, 2. Piacenza - 10p, 3. Knack Roeselare - 6p, 4. Dragons Lugano - 1p. Celălalt meci de astăzi este Roeselare - Lugano. Spectatorii au intrare liberă la meciul Tomis - Piacenza.     

CSU Neptun - Dunărea Brăila, în sferturile Cupei României

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa va juca în sferturile Cupei României cu Dunărea Brăila, potrivit tragerii la sorţi de ieri, de la Braşov. Întâlnirea se va disputa într-o singură manşă, la Constanţa, pe 25 martie, zi în care au fost programate şi celelalte sferturi: SCM Craiova - CSM Cetate Deva, HCM Baia Mare - U Cluj şi HCM Rm. Vâlcea - CSM Bucureşti. Câştigătoarele din aceste partide se vor califica în Final Four, turneu care se va desfăşura pe 25 şi 26 aprilie a.c. Joi, 29 ianuarie, de la ora 15.15, CSU Neptun întâlneşte pe teren propriu campioana României, HCM Baia Mare, în etapa a 17-a a Ligii Naţionale. Oaspetele se află pe locul întâi în clasament, cu 45 de puncte, în vreme ce formaţia constănţeană ocupă poziţia a 11-a, cu 13 puncte.

 
Sursa foto: cev.lu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii