Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci cu Shuai Zhang Simona Halep, prilej de revanşă la Beijing pentru înfrângerea de la Australian Open

ro

06 Oct, 2016 00:00 1178 Marime text


Cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep, dispută astăzi partida din optimile de finală ale turneului de la Beijing. Adversara constănţencei (clasată pe locul cinci în ierarhia mondială) este chinezoaica Shuai Zhang (36 WTA).
 
Pentru Simona Halep, care e cap de serie numărul patru la Openul Chinei, e un bun prilej de revanşă, după ce Zhang a învins-o, surprinzător, la ediţia din acest an a turneului de Mare Şlem Australian Open, chiar în turul întâi. În urmă cu nouă luni, la Melbourne, Halep, care era numărul 2 WTA şi cap de serie numărul doi, a cedat cu 4-6, 3-6, după o oră şi 18 minute, în faţa lui Shuai Zhang, sportivă venită din calificări şi care ocupa poziţia 133 în lume. La final, emoţionată de această mare victorie a sa, Shuai Zhang a izbucnit în plâns.
 
„Mi-am dorit să o întâlnesc pe Zhang, având în vedere că m-a învins la Australian Open şi îmi doresc să fac un meci mult mai bun. Va fi o altă întâlnire acum şi voi face tot posibilul să obţin victoria”, a prefaţat meciul de la Beijing Simona Halep.
 
Constănţeanca a acces în optimi după ce a învins-o cu 6-2, 6-2 pe sportiva belgiană Yanina Wickmayer (poziţia 56 WTA). Shuai Zhang a trecut în turul secund de Alison Riske (SUA, 60 WTA), scor 6-3, 4-6, 7-6. Turneul Premier Mandatory de la Beijing este dotat cu premii totale de 6.289.521 de dolari.   
 
Sursa foto: gsp.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii