Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

L-a transferat şi pe Alexandru Vieru Axiopolis Cernavodă a mai învins o dată Venus Independenţa. Meci cu opt goluri!

ro

20 Feb, 2017 00:00 4944 Marime text
Echipa în dauna căreia a promovat în Liga a 3-a, astă-vară, în urma unui baraj, Venus Independenţa, i-a fost din nou adversară formaţiei Axiopolis Cernavodă. De data aceasta, a fost vorba de un meci amical, care s-a jucat pe terenul sintetic de la Modelu şi care i-a revenit echipei constănţene cu 5-3.
 
Cele două echipe s-au întâlnit anul trecut în calitate de câştigătoare ale Ligii a 4-a, disputându-şi, într-un baraj în dublă manşă, promovarea în Liga a 3-a. Câştig de cauză a avut Axiopolis, după 3-4 în deplasare şi 3-0 acasă. În acest moment, Venus Independenţa se află pe locul trei in Liga a 4-a a judeţului Călăraşi, iar Axiopolis ocupă poziţia a zecea în eşalonul al treilea, sâmbătă impunându-se cu 5-3 (2-0), graţie golurilor reuşite de Husein (7), Zugravu (15), Rusu (60), Moise (62) şi R. Moldoveanu (75). Călărăşenii au marcat în minutele 65 (când scorul era 4-0 pentru cernavodeni), 80 şi 85.
 
Axiopolis (antrenor principal, Ion Melenco; antrenor cu portarii, Dobrin Chirilă; preparator fizic, Cristian Carapcea) a jucat cu: G. Celnicu (66 Cr. Nanu) - Rusu (75 Dumitrescu), Zaharia, Andreescu, L. Gheorghe (55 Ad. Cristea) - Al. Vieru, Al. Hristu (46 R. Moldoveanu) - Husein (35, V. Hristu), Zugravu (60 I. Gheorghe), Beşleagă - Antip (46 Moise). Nu au jucat Dogaru (accidentat) şi Sasu (învoit).
 
„Echipa noastră a reuşit un meci bun“, a declarat Gheorghe Stănculescu, preşedintele secţiei de fotbal a clubului din Cernavodă, care a anunţat şi transferul mijlocaşului Alexandru Vieru, de la CS Năvodari, acesta adăugându-li-se altor trei achiziţii: Mihai Zugravu, Leonard Gheorghe (şi ei de la CS Năvodari) şi Cezar Beşleagă (ultima dată la SSC Farul). În meciul de la Modelu, Denis Husein a fost înlocuit de timpuriu din pricina unei accidentări.
 
Sursa foto: Facebook (Alexandru Vieru) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii