Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Joacă, azi, în campionat Farul şi Săgeata, probleme de lot la meciurile cu Academica Argeş şi Unirea Slobozia

ro

22 Nov, 2014 00:00 2311 Marime text
FC Farul şi Săgeata Năvodari susţin, astăzi, de la ora 11.00, meciurile din etapa a 14-a a Ligii a II-a, seria întâi. Ambele echipe evoluează în deplasare: „marinarii“ cu vicelidera ACS Academica Argeş, năvodărenii cu Unirea Slobozia.
 
După ce, în runda trecută, Farul a cedat pe teren propriu cu SC Bacău, scor 1-4, la capătul unei evoluţii foarte slabe, acum au parte de un nou meci greu, în fieful uneia dintre candidatele la promovare, a doua clasată. Pe lângă dificultatea partidei, constănţenii se confruntă şi cu probleme însemnate de lot, lipsindu-le şase jucători: D. Ciobanu, Cârstoiu - suspendaţi, Enciu, Băjan - accidentaţi, Bardu şi Arotăriţei - care şi-au reziliat contractele cu clubul. În lotul de 18 deplasat la meci, şapte dintre farişti sunt jucători sub 21 de ani. „Cu Dumnezeu înainte! În fotbal, nimic nu e imposibil. Să sperăm că vom avea o evoluţie care să o facă uitată pe cea din meciul cu SC Bacău şi care să ne aducă măcar un egal. Sper la o răbufnire de orgoliu din partea jucătorilor noştri“, a declarat antrenorul principal al Farului, Ion Barbu.

Gică Butoiu - „Va fi o partidă de luptă“

Cu şase absenţe se confruntă şi principalul Săgeţii, Gică Butoiu, la meciul de la Slobozia: Pătraşcu, Stana, Cârjă, Deletic, Vezan şi Gorovei - toţi accidentaţi. În aceste condiţii, în lot au fost luaţi şi doi jucători de la juniori, Airinei şi Zugravu. „Mai mult ca sigur că terenul va fi greu, din pricina ploii, deci se anunţă o partidă de luptă. Vom avea meci greu“, a arătat Butoiu. Săgeata e a treia în clasament, dar jucătorii au nemulţumiri financiare.

Programul etapei a 14-a şi clasamentul

Celelalte meciuri care se joacă în seria întâi, astăzi, de la ora 11.00, sunt: ACS Berceni - CS Baloteşti, Rapid CFR Suceava - CF Brăila, SC Bacău - FCM Dorohoi şi FC Voluntari - Gloria Buzău. Clasament: 1. Voluntari - 31p, 2. Academica - 24p, 3. Săgeata - 24p, 4. Suceava - 22p, 5. Brăila - 19p, 6. Buzău - 19p, 7. Slobozia - 16p, 8. Bacău - 14p, 9. Berceni - 14p, 10. Farul - 11p, 11. Baloteşti - 9p, 12. Dorohoi - 9p.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii