Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înfrângere drastică pentru Callatis 2012 Mangalia în amicalul cu Axiopolis Cernavodă

ro

20 Feb, 2015 00:00 2469 Marime text
Echipa de Liga a III-a ACS Callatis 2012 Mangalia a pierdut cu 0-5 (0-2) meciul amical de ieri, jucat în deplasare cu Axiopolis Cernavodă, vice-lidera Seriei Vest a Ligii a IV-a de fotbal a judeţului Constanţa. Pentru echipa gazdă au marcat Husein (20 - din lovitură liberă), Paraschiv (32), Carabela (55) şi Ivan (70 - din penalty, 80). Axiopolis (antrenor, Vasile Enache) a început meciul cu: Pantaze - Metcher, Enache, Gh. Andreescu, Hristu - Onur, A. Celnicu - Paraschiv, Husein, Carabela - Moise. Au mai evoluat: Tenea, Memet, Sima, Ivan, Antip şi V. Gheorghe.

"A fost un meci bun de pregătire. După o primă repriză disputată, în care Callatis 2012 ne-a oferit o replică bună, mai ales la început, în partea secundă Axiopolis a fost clar vioara întâi. Ne aflăm pe locul doi în campionat, dar ducem o luptă cam inegală cu Viitorul II, prin prisma pregătirii superioare a acestei echipe. Ne luptăm însă în continuare, pentru a reuşi în continuare lucruri bune din punct de vedere fotbalistic la Cernavodă", a declarat Vasile Enache.

Antrenorii echipei din Mangalia, Cristian Petcu şi Aurel Chelu, au folosit jucătorii: Puia - Ivanov, Romaşcanu, Bădaşcă - Dimoftei, Mihalache, Anghel, Enis Cogali - L. Alexandru, Cazan, Vărzaru. Au mai jucat A. Stan, Talaşman, Murgu, Bugu, Pătraşcu şi Bândar. Callatis 2012 va susţine următorul meci mâine, de la ora 12.00, pe terenul formaţiei Înainte Modelu (Liga a III-a).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii