Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ziua de Paşti, Săgeata joacă la Constanţa cu Petrolul Mesajul lui Cătălin Anghel către jucători

ro

19 Apr, 2014 00:00 1919 Marime text
Săgeata Năvodari are meci în Liga 1 chiar în ziua de Paşti. Duminică, 20 aprilie, de la ora 19.00 (în direct la Digi Sport 1), elevii lui Cătălin Anghel întâlnesc la Constanţa, pe stadionul „Farul“, echipa de pe locul trei, cu 52 de puncte, Petrolul Ploieşti. Implicată în lupta pentru evitarea retrogradării, Săgeata are 29 de puncte în clasament.
 
„Nu mai contează cu cine jucăm, toate meciurile sunt decisive şi extrem de importante. Le-am numit finale, pentru că ne dorim foarte mult să rămânem în prima ligă. Este o partidă specială, cu o echipă de tradiţie a fotbalului românesc şi foarte puternică, cu jucător de calitate şi care-l are antrenor pe fostul selecţioner Răzvan Lucescu. Nu ne va fi uşor. Mesajul meu către jucători este să dăm totul, aşa cum a fost şi în etapa trecută, să fim organizaţi şi agresivi. Oricât de bine te-ai organiza din punct de vedere defensiv, dacă nu pui şi probleme, nu ai cum să câştigi. Trebuie să marcăm. Ne gândim la victorie şi vom încerca să o obţinem, cu dorinţă, sacrificiu şi concentrare maximă pe tot parcursul meciului, pentru că Petrolul are jucători care pot decide jocul în orice moment. Dacă batem, am câştiga trei puncte imense. Trebuie să fim pragmatici în ultimii 30 de metri şi să ne folosim foarte mult mintea“, a declarat Cătălin Anghel. „E o confruntare foarte importantă pentru noi, dar suntem optimişti. Am demonstrat de la meci la meci o creştere în joc. S-a văzut că punem probleme oricărei echipe cu care jucăm. Acasă suntem o formaţie greu de bătut. Orice punct e important pentru noi“, a spus şi mijlocaşul Florin Achim.
 
Îndeplineşte criteriile pentru acordarea licenţei de Liga 1
 

Administraţia de licenţiere de la Federaţia Română de Fotbal a propus Comisiei pentru Acordarea Licenţei Cluburilor ca Săgeata Năvodari să primească dreptul de participare în Liga 1, sezonul 2014 / 2015. Administraţia de licenţiere a constatat că echipa din Năvodari îndeplineşte cerinţele minime ale criteriilor de licenţiere din Regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor, ediţia 2013 (criteriul sportiv, de infrastructură, de personal şi de administraţie, juridic, financiar), în concluzie, după cum arată într-un document Viorel Duru, director de licenţiere, „cu excepţia cazului în care Comisia nu va considera că motivele aflate la baza contestării procedurilor deschise de creditori sunt în mod evident nefondate, propun acordarea licenţei“. Potrivit raportului lui Duru, clubul este implicat în două litigii cu angajații pentru care a transmis documente referitoare la pretenţiile acestora şi contestaţiile clubului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii