Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În prima zi de Paşti, FC Viitorul întâlneşte Dinamo Gică Hagi - „Adversarul arată bine, dar şi noi avem atuurile noastre“

ro

15 Apr, 2017 00:00 1405 Marime text
Echipele de pe locurile doi şi trei din clasamentul turneului play-off al Ligii 1, FC Viitorul şi Dinamo, se întâlnesc duminică, în prima zi de Paşte, la Bucureşti, în etapa a şasea a competiţiei, prima din partea a doua a turneului. 
 
„În meciurile din turul play-off-ului, am mers în linia noastră, bine, chiar foarte bine. Sunt mulţumit de ce s-a întâmplat în aceste cinci meciuri. Am arătat că ne putem lupta de la egal la egal cu cele mai bune echipe din România. Sperăm să jucăm la fel de bine şi în partea a doua a turneului. Începem cu două meciuri foarte dificile în deplasare, cu Dinamo şi FCSB. Acum un an sau doi, le defineam imposibile pentru noi. Acum e altfel. Încercăm imposibilul, ne gândim la campionat. Sperăm să reuşim două meciuri bune. Am crescut, suntem mai buni. Mergem în capitală încrezători, dar conştienţi că întâlnim două echipe valoroase, în formă. Dinamo arată bine, creşte de la meci la meci. Dar şi noi avem atuurile noastre. Oricum, e un an reuşit al nostru, avem liniştea că am muncit bine. Avem o motivaţie fantastică de a ne bate la campionat, dar vom vedea dacă vom reuşi să luăm titlul. În cele două meciuri, vom vedea dacă suntem capabili să rămânem în lupta pentru primele două poziţii“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

Dacă bat, nu mai pierd locul doi

„Meciul cu Dinamo e foarte important, trebuie să batem ca să rămânem sus în clasament. Dacă vom câştiga, nu mai avem cum să pierdem locul doi, de aceea trebuie să facem totul ca să obţinem cele trei puncte. Până acum, ne-a mers foarte bine în Ştefan cel Mare, am câştigat, sperăm că şi duminică va fi la fel. Nu ne îngrijorează că nu am marcat în ultimele două meciuri. În această săptămână am lucrat mult la finalizare. Vom marca cu siguranţă acum. Şi locul doi duce în Liga Campionilor, dar noi ne vom lupta până la final ca să luăm titlul. Atmosfera în lot e bună. Obiectivul nostru, al vestiarului, e să câştigăm campionatul. Avem şanse mari să atingem acest ţel, încă suntem în grafic“, a spus şi căpitanul FC Viitorul, Romario Benzar. 

Astăzi e primul meci

Celelalte meciuri din această rundă a turneului play-off se joacă astfel: astăzi, de la ora 20.00 - CSU Craiova - Astra Giurgiu (0-0 în tur); luni, 17 aprilie, de la ora 20.30 - CFR Cluj - FCSB (0-2). Clasament: 1. FCSB - 36p, 2. FC Viitorul - 34p, 3. Dinamo - 29p, 4. CFR Cluj - 29p, 5. CSU Craiova - 27p, 6. Astra - 23p.

Dueluri aprige cu Nemec

„Vrem să înregistrăm un nou rezultat pozitiv cu Dinamo. Bătălia la campionat se va da până în ultima etapă. Sperăm să depăşim FCSB. Dacă şi noi, şi această echipă vom câştiga în runda a şasea, cred că lupta la titlu se va purta în doi. Nemec, atacantul lui Dinamo, e un vârf bătăios, înalt, e greu cu el la duelurile aeriene, dar cred că în primul meci din play-off eu şi Boli am jucat foarte bine contra lui şi sperăm să repetăm evoluţia din acea partidă“, a arătat şi fundaşul central Bogdan Ţâru. 
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii