Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În premieră pentru desfășurarea unui meci organizat de FRF. La partida cu Danemarca, vor fi folosiți câini-polițiști

ro

25 Mar, 2017 12:59 1200 Marime text
În premieră pentru desfășurarea unui meci internațional organizat de Federația Română de Fotbal (FRF), la partida cu Danemarca vor fi folosiți câini-polițiști ce detectează substanțe pirotehnice.
 
Potrivit FRF, această măsură specială a fost luată în urma incidentelor de pe Arena Națională la meciul cu Polonia și care au avut drept consecință suspendarea stadionului pentru meciurile României.
 
Câinii Poliției Române, special antrenați să găsească materiale pirotehnice, vor asista la controlul obișnuit care se aplică spectatorilor la intrarea pe stadion.
 
O informare din partea Poliției anunță că a fost depistată deja o persoană care a încercat să introducă materiale pirotehnice în Cluj Arena, cu trei zile înaintea meciului, conform FRF. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal, iar controlul prealabil al forțelor de ordine a fost întărit.
 
FRF face încă un apel către toți suporterii Naționalei care vor intra pe stadion să se manifeste civilizat, să nu producă violențe și să nu încerce să perturbe meciul cu materiale pirotehnice. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii