Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorul „Ar fi o minune să câștigăm campionatul“

ro

13 Dec, 2016 16:40 1217 Marime text
Antrenorul echipei FC Viitorul Constanța, Gheorghe Hagi, afirmă, într-o postare pe Facebook, că ar fi o „minune'' ca formația pe care o patronează să câștige campionatul în acest sezon.

„Sunt bucuros că am ajuns pe primul loc în Liga 1, ar fi o minune să câștigăm campionatul. Anul trecut am fost încrezători, dar ne-a lipsit maturitatea. Le-am spus băieților că putem fi sus doar dacă jucăm colectiv. Ne-am respectat principiile și am demonstrat pe teren ce putem. Felicitări tuturor! #Viitorul #AcademiaHagi'', scrie Hagi în rețeaua de socializare.

FC Viitorul a urcat pe primul loc în clasament, după ce a învins-o luni seara pe Concordia Chiajna cu scorul de 2-1, în deplasare, în etapa a 20-a a Ligii I.

Fostul internațional Gheorghe Popescu, nimeni altul decât cumnatul lui Hagi, a ținut să îl felicite pe „Rege'' pentru performanța sa, postând pe Facebook o fotografie în care cei doi își strâng mâna, precum și mesajul: „Bravo, Gică! Felicitări, meriți să fii pe primul loc!'' 

Managerul tehnic Gheorghe Hagi a utilizat în meciul de la Chiajna nu mai puțin de nouă jucători din propria academie, Alexandru Buzbuchi, Robert Hodorogea, Bogdan Țîru, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu, Răzvan Marin, Aurelian Chițu și Florin Coman au fost titulari, iar Gabriel Iancu a intrat în joc la pauză. Pe banca de rezerve au mai fost alți trei jucători crescuți în Academia Hagi: Arpad Tordai, Alexandru Cicâldău și Ionuț Vînă.

FC Viitorul este lider cu 39 de puncte, urmat de Gaz Metan Mediaș, 37 puncte, Steaua București, 37 puncte, CS Universitatea Craiova, 36 puncte, etc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii