Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriel Popescu - „Copiii s-au comportat foarte bine“ Luptătorii de la Karate Dinamic Constanţa, 14 medalii la Cupa Dojo

ro

17 Feb, 2015 00:00 2509 Marime text
Luptătorii de la CS Karate Dinamic Constanţa au obţinut 14 medalii (cinci de aur, trei de argint și şase de bronz) şi s-au clasat de alte nouă ori în imediata apropiere a podiumului, pe locul patru, la prima competiție importantă a anului, Cupa Dojo, organizată de clubul bucureștean Dojo-Casa Panciu și desfășurată în Sala „Apollo“ din capitală.
 
În mod tradițional, competiția reprezintă, pentru practicanții din cadrul SKDUN (Shotokan Karate Do of United Nations, departament afiliat Federației Române de Arte Marțiale), un ultim prilej de verificare înaintea Campionatelor Naționale, programate, tot în Bucureşti, pe 7 martie. CS Karate Dinamic a participat cu 21 de sportivi, sub conducerea antrenorului principal Gabi Popescu și a senseilor Brândușa Popescu, Laura Popescu, Dana Pânzaru și Ionuț Nicolae. 
 
Performerii delegației constănțene au fost tinerii sportivi Bianca Iordache, Alexandra Duduță, Albert Dorneanu, Mirela Tănase și Diana Tufan, care au obţinut aurul, dovedindu-se a fi cei mai bine pregătiți la probele la care au concurat. Medalii de argint au obținut Mihai Cosmin, Bianca Mocanu și Diana Tufan, iar în posesia bronzului au intrat Gabriela Adumitroaie, Daria Pasvanțu, Alexandra Duduță, Emilian Enache, Diana Burnaz și Răzvan Vasile. Şi alţi sporitivi de la Karate Dinamic s-au remarcat la Cupa Dojo: Sara Gheorghe, Sebastian Vâlcu, Adrian Alexe, Eduard Dumitru, Rareș Mocanu, Mario Tararache, Andrei Tănase, Gabriel Ștefan și Darius Tomescu, care s-au clasat pe locul patru. La competiție au participat aproximativ 500 de sportivi, de la cele mai puternice cluburi din țară.
 
Copiii s-au comportat foarte bine pentru acest prim concurs al anului și ne oferă motive întemeiate să sperăm în rezultate pe măsură la competițiile importante care ne așteaptă în perioada imediat următoare. Mă refer la campionatele naționale, din luna martie, dar și la cele europene, din Lituania, programate în luna aprilie“, a declarat Gabriel Popescu, președintele CS Karate Dinamic Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii