Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost junior la FC Farul Constanţa, Walid Abdelatif joacă acum în Egipt (galerie foto+video)

ro

15 Feb, 2017 00:00 6594 Marime text
Tânărul fotbalist Walid Abdelatif, fost jucător la juniorii FC Farul Constanţa, evoluează în prezent la un club din Egipt. Sportivul, care, pe 6 mai, va împlini 20 de ani, s-a născut la Constanţa, din tată (Hassan) egiptean şi mamă (Liliana) constănţeancă.
 
Plecat alături de părinţi în Egipt, la Cairo, de la Constanţa, la vârsta de doi ani, Walid a început fotbalul acolo, iar la 14 ani, după o vacanţă petrecută la Constanţa şi după ce a fost remarcat de cei de la FC Farul, puştiul a fost înregimentat de clubul constănţean, jucând la juniorii „marinarilor“. În prezent, Walid este la Cairo, unde s-a întors pentru a evolua la un club.
 
„Walid joacă acum în Egipt, la El Bank Al Ahly Club (atât la echipa mare, cât şi la formaţia categoriei de vârstă 1997). Îi merge bine. Evoluează ca aripă dreapta şi e cel mai rapid jucător al clubului pe acest post. I se prevede un viitor frumos. Eu şi soţia suntem la Cairo cu el. Walid priveşte acest club ca o rampă de lansare. A jucat în 15 meciuri până acum, a înscris de trei ori şi a oferit multe pase decisive. Este în vederile echipei naţionale a Egiptului formate din jucătorii născuţi în 1997. El are însă şi cetăţenie română şi e o variantă şi aceasta“, a declarat tatăl jucătorului.
 
Walid Abdelatif s-a simţit bine la FC Farul, iar pe Facebook are postat un mesaj în acest sens: „Mulţumesc FC Farul Constanţa pentru toate momentele speciale. A fost una dintre cele mai bune echipe la care am jucat până acum“.
 
Sursa foto: Facebook (Walid Abdelatif)
 
Citeşte şi:
Povestea familiei Abdelatif: S-au mutat din Egipt la Constanţa pentru ca fiul lor să joace fotbal la Farul (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii