Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul „Suntem surprinși și dezamăgiți că FCSB nu știe să piardă și să accepte succesul nostru“

ro

26 May, 2017 14:39 1954 Marime text
FC Viitorul a emis astăzi un comunicat de presă pe care îl redăm integral în cele ce urmează.

„Referitor la declarațiile publice ale domnului Becali, din data de 25 mai 2017, preluate de mai multe site-uri și publicații, dorim să precizăm următoarele:

- Dreptatea și adevărul de care vorbește domnul Becali în declarația sa nu este stabilită de avocatul pe care-l plătește, ci va fi stabilită de instanțele de judecată, în cazul unui eventual proces.

- Dreptate și adevăr este atunci când echipa noastră a terminat prima fază a sezonului competițional la o diferență de 4 puncte față de FCSB.

- Dreptate și adevăr este atunci când echipa noastră a obținut o victorie și un egal în meciurile directe cu FCSB, în Play-Off.

- Dreptate și adevăr este și atunci când cluburile de fotbal din România, cluburi din străinătate, oameni de fotbal, Federația Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal, ziariști, ne-au felicitat pentru câștigarea titlului de campioni.

În rândul oamenilor care ne-au felicitat și care ne consideră campioni se numară și actualii și foștii jucători ai echipei FCSB, conducătorii acestui club, dar și cei mai mulți dintre suporterii steliști. 

Singurul care nu ne-a felicitat și care nu poate să accepte succesul nostru este domnul Becali.
Pe această cale îi transmitem domnului Becali că un campionat se câștigă pe terenul de fotbal, prin muncă și nu cu bani, așa cum se înțelege din atitudinea și din afirmațiile sale de genul "…să vedem cine va câștiga la sfârșit ….eu sunt cu banii …Gică e cu tehnicul (adică cu munca)"!!!!!!!!!

De asemnea îl intrebăm public pentru ce dreptate și adevăr luptă și pentru cine atâta timp cât lumea, inclusiv suporterii steliști, jucătorii, foștii jucători, conducători, ne consideră campioni si ne-au felicitat pentru succesul obținut?

Încheiem prin a menționa că dl. Gheorghe Hagi nu s-a certat cu domnul Becali, însă este dezgustat și profund dezamăgit de atitutidea acestuia și de modul în care încearcă să câștige un campionat.

Suntem surprinși și dezamăgiți de faptul că un club ca FCSB, care se consideră atât de mare, nu știe să piardă și, totodată, să accepte succesul nostru obținut pe merite sportive.

Cu respect, FC Viitorul
26 mai 2017“. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii