Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminică, HC Dobrogea Sud - Dinamo Bucureşti Câştigătoarea Supercupei României înfruntă la Constanţa campioana naţională

ro

30 Sep, 2017 00:00 1752 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine meciul din etapa a cincea a Ligii Naţionale pe teren propriu, contra campioanei en-titre, Dinamo Bucureşti.
 
Partida a fost programată duminică, 1 octombrie, de la ora 15.30, în Sala Sporturilor din Constanţa, biletul de intrare costând 10 lei. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport şi Telekom Sport. Până acum, Dinamo are punctaj maxim în Liga Naţională, după ce a câştigat toate cele patru meciuri de campionat, în vreme ce HC Dobrogea Sud a acumulat şapte puncte, având două victorii, un egal şi o înfrângere.
 
„Începem luna octombrie cu handbal de calitate şi meciuri spectaculoase! Duminică, prima zi a lunii octombrie, vă aşteptăm la un meci în care emoţiile şi bucuria vor domina sala! Nu rataţi HC Dobrogea Sud - Dinamo, de la ora 15.30, la Sala Sporturilor Constanţa. Luna a zecea cu handbal de zece!“, este mesajul postat pe pagina de Facebook a HC Dobrogea Sud.
 
Luna trecută, HC Dobrogea Sud a învins Dinamo în Supercupa României, scor 28-27 (13-10), cucerind primul trofeu din istoria clubului. În sezonul precedent, dinamoviştii au câştigat duelul direct şi din semifinalele Ligii Naţionale, şi din finala Cupei. În aprilie a.c., disputa de campionat de la Constanţa dintre cele două formaţii a fost marcată de incidente, după ce au apărut tulburări în tribună. Meciul a fost întrerupt, galeria oaspeţilor - evacuată, iar în Sala Sporturilor s-a dat cu spray paralizant. Meciul a fost reluat, după o pauză de aproximativ zece minute, şi s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 27-25 (15-13).
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii