Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diseară, constănţenii Alex Filip, Mădălin Crăciunică şi Adrian Roşca se luptă în gala Superkombat de la Braşov (galerie foto)

ro

25 Jun, 2016 00:00 7745 Marime text
Trei luptători constănţeni, Alex Filip, Mădălin Crăciunică şi Adrian Roşca, evoluează în gala Superkombat de la Braşov, care va avea loc sâmbătă, 25 iunie. 
 
Alex Filip, de la CS Oyama Karate (antrenor, Marius Burlacu) îl întâlneşte la categoria super-mijlocie (-77 kg) pe Levan Guruli (din Grecia). Mădălin Crăciunică (Keru Kento; antrenor, Lucian Stoicoci) se va duela la categoria mijlocie (-71 kg) cu Daniel Corbeanu (România), în vreme ce Adrian Roşca, de la CS Bogdan Ciubotariu (antrenor, Samir Regep), îl va avea ca adversar pe Bogdan Năstase (România), la categoria semigrea (-81 kg). De asemenea, la categoria semigrea plus (-86 kg), un sportiv originar din Mangalia, dar care acum se pregăteşte la clubul Ciprian Sora Bucureşti, Dumitru Ţopai, va lupta contra lui Manolis Roussakis (din Grecia).
 
Superkombat revine după aproape un deceniu la Braşov, în această sâmbătă, la Patinoarul Olimpic, cu o nouă gală incendiară dedicată unei confruntări România - Grecia. În meciul cap de afiş al serii, urmaşul lui Cătălin MoroşanuDănuţ Hurduc, are şansa de a deveni al doilea tricolor din istorie care cucereşte titlul mondial New Heroes.
 
Evenimentul, care va începe de la ora 20.00, va programa 11 dueluri. Gala va putea fi urmărită în direct pe Sport.ro, iar la nivel internaţional, în reţeaua Fight Box HD.
 
Promotorul Eduard Irimia a anunţat că sportivii care vor să participe la viitoarele gale de selecţie Superkombat sunt aşteptaţi la Braşov pentru preselecţii: „Vom începe reality show-ul chiar odată cu gala care va avea loc în această sâmbătă.”
 
Irimia a dezvăluit că noii eroi sosiţi prin intermediul reality show-ului vor lupta în deschiderea galelor de pe 30 iulie, de la Mamaia, unde Cătălin Moroşanu este cap de afiş, şi 6 august, la Comăneşti, eveniment cu ocazia căruia Ionuţ Iftimoaie se va retrage oficial din carieră chiar în oraşul său natal.
 
În meciul serii, ieşeanul Dănuţ Hurduc, care a avut un program de pregătire special pentru această gală alături de Cătălin Moroşanu, vrea să devină primul român care îl învinge pe noul Bonjasky, surinamezul Clyde Brunswijk. Până în prezent, Brunswijk, un reprezentant al şcolii olandeze de kickbox, a câştigat toate cele trei meciuri disputate împotriva tricolorilor, iar două dintre ele chiar în faţa colegilor de sală ai lui Dănuţ Hurduc.
 
„Dacă s-ar fi calificat în optimile Euro 2016, atunci România ar fi jucat chiar sâmbătă. Acum, am rămas doar noi să ducem steagul mai departe şi să câştigăm meciurile cu străinii. Cu adversarul meu este ceva personal, îl asigur că nu va mai avea ocazia să câştige controversat la puncte. Îl fac KO!”, a anunţat Dănuţ Hurduc, neînvins în ultimii doi ani.

Programul complet al meciurilor:

1. Super Fight - Categoria semigrea (-81 kg)
Kleanthis Mavropoulos (Greece) vs Cristian Rotar (România)
 
2. Super Fight - Categoria semigrea (-81 kg)
Adrian Roşca (Romania) vs Bogdan Năstase (România)
 
3. Super fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)
Manolis Roussakis (Greece) vs Dumitru Ţopai (România)
 
4. Super Fight - Categoria cruiser (-92 kg)
Ilie Brancu (România) vs Sebastian Cozmâncă (România)
 
5. Super Fight - Categoria mijlocie (-71 kg)
Anouar Lahmaj (Maroc) vs Amansio Paraschiv (România)
 
6. Super Fight - Categoria mijlocie (-71 kg)
Alexandros Papadimitriou (Grecia) vs Cristian Milea (România)
 
7. Super Fight - Categoria super mijlocie (-77 kg)
Levan Guruli (Grecia) vs Alex Filip (România)
 
8. Super Fight - Categoria mijlocie (-71 kg)
Mădălin Crăciunică (România) vs Daniel Corbeanu (România)
 
9. Super Fight - Categoria semigrea plus (-86 kg)
Nicu Buceac (România) vs Dennis Anghel (România)
 
10. Super Fight - Categoria super mijlocie (-73 kg)
Ionuţ Măceşanu (România) vs George Bălan (România)
 
11. Titlul mondial New Heroes - Categoria cruiser (-92 kg)
Clyde Brunswijk (Surinam) vs Dănuţ Hurduc (România).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii